True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
here
用左年幾,千奇唔好買
成日出街會被干擾 laglag下
但幾襟用,個fd沖涼用都唔壞
有冇人有用mw07?
Bonnaire月過佢啲有線耳機覺得好垃圾
問多一樣
你用緊咩手機?
垃圾來
彤少說的
用左2星期 無斷過
利申IPHONE8
Nakamichi 最新出左隻TW2 PLUS
一隻5g, 藍牙5.0, 聲稱8hr 電力(好似算耐)
有冇人用過呢隻牌子之前啲true wireless?
佢之前個隻myears 個size 同earin 一樣細細粒,已經有啲想買,但評價一般
之前果D樣一般
呢隻好似幾OK
同taobao D款一樣,唔知係咪OEM黎
用緊JBL Free X,藍牙4.2 講電話單邊,試過幾次對方聽得唔清楚焗住轉返用電話傾
聽歌o既話聲中中間間唔叫差又唔叫好
配戴好穩陣,隔音同一般入耳差唔多

真係好想買盡量搵下有冇得試先買
65T個新firmware有冇人成功update到
想問下而家邊到可以買到senn
除咗US官網
之前果幾款都係大陸廠貼牌貨啦
山水呢間野俾大陸收購左好多年,唔再係日本
但我用緊佢隻X12
一到多人地方就大部分時間得番左邊有聲
用緊iPhone X聽歌
我都想知係全部真無線耳機都有呢個問題定咁岩呢隻唔穩定
你隻x12 會唔會4.2 嗰代?
佢個盒寫住5.0嘅.....
我嗰隻試過幾次出街都冇斷,反而屋企試過斷1,2秒好快連返 (都係得左邊有聲)
不過我主要公司用,公司電腦用咗2,3日冇事
Sony 個隻降噪有無人用
Sp700n
好唔好用
S9
啱啱試咗iPad pro 唔知點解睇YouTube啲片delay明顯啲 睇Netflix唔係好覺
垃圾apple都唔支援aptx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞