True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Senn嘅話 普通喺屋企傾電話對方都聽得清楚
未試喺街傾電話 遲啲試埋睇下係咪真係潛水咁
係咪已經唔掂
我見新個隻藍色款幾靚仔下,細細粒
又藍牙5.0 加 粒電大

只係唔知啲聲點
IP 7以下定8以上?
單耳問題係死症
要等5001 晶片既機先FIX到
我覺得呢d OEM野,入面d野都係一樣,淨係換個牌子咁
Bose soundsport free 1799扺?
邊度有RHA try呢
依家2500左右價位都係mw07同senn之爭?
睇嚟冇一隻true wireless 上到神檯
Momentum True Wireles出左未
好似幾靚
追佐咁耐post
都仲未見到一隻係功能上比較平均
硬係差緊d野咁
上個POST 有人講話MW07 唔錯
好似又話無斷線 通話又好

不過想等埋 Momentum True Wireles 先去試
同問,想試通話效果
試過I23,聲OK,不過其他體驗一般,我當時仲係4.2版本,依家唔知了
就係隻隻都差少少...所以我認為真係唔值得買到成2千蚊,千鬆真係盡了,可能要等多一兩代產品先有比較好的
係..
Momentum True Wireles
幾多號現貨買到呢?
謝謝
通話效果真係算唔錯。之前用過65T同iconX,經常聽到對方呢兩個答覆 - “下”同“咩話”。用咗呢幾個禮拜,都未再聽過呢兩句喇。
可惜隻rha 無左AMBIENT SOUND
幾間大廠既 耳機都咁大粒,呢一刻冇得追求完美。平平地買左隻65t, 係size ,連接 同聲算係不過不失
但係通話應該唔掂?
用緊
巴打想問下隻MW07 有冇Transparency Mode?
通話可唔可以接受?
Thanks!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞