True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
巴打用android 定iPhone?到而家都仲未有人review iPhone 用Sennheiser 睇片有冇delay
我用緊iphone 6s
暫時試睇YouTube有少少delay(~0.1s左右)
如果細心留意口型會發覺有delay,唔留意就唔覺有
唔該晒巴打 啱啱check咗iPhone 6s 係Bluetooth 4.2 唔support5.0 可能新嘅iphone 會好啲? 不過delay0.1秒都唔多覺啦 我依家用sony wf-1000x 睇YouTube delay成秒咁制
如果你部手機有BT 5.0
我諗連接應該會好啲
我用XR同你一樣youtube都會有delay
我就係用xr 巴打睇YouTube 都係delay 0.1s?
好多人問SENN TW可唔可以單耳用
右耳得,左耳唔得
Yes,但我買黎係比電腦用aptx LL
Iphone 只會用聽歌
所以對我來說冇咩影響
旺角百記
我啱啱用Laptop試(XPS 13,行緊BT4.1)
睇YouTube唔覺有delay
BTW Touch Control係Windows都用到
講電話點?
聲值唔值兩千幾蚊?
謝謝
即係又係得iPhone有delay
隔音ok?
鐵三角巴絲用成點?
係屋企講電話
我個FD話都聽得清楚我把聲
不過行街講電話又唔知收音得唔得

Senn既隔音真係好正
戴上耳基本上與世隔絕
Transparency mode唔錯
收返環境音好真,好似戴緊AirPods緊
同時聽到歌又聽到環境聲
音質幾好,起碼比e8好好多

戴得好穩,講到電話,但睇片有delay

已買
見sudio係ig promote得好行
各位點睇,價錢幾平,但係咪垃圾黎?
Iphone用家 Sennheiser聽左陣 倫伯好似食左屎咁 煲多陣睇下點
漏咗音質未講
不過我本身隻耳唔勁,用緊ATH-IM50
感覺Senn TW對比有線耳機,大約係一千價位既級數
一開機啲聲好怪 一定要用APP去tune下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞