True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
dpx1 你自己check 返啦 ,dpx1a 就有aptx 一connect 就會彈aptx 個logo出黎, the dash pro 無野彈
有冇用equalizer?
從來都唔用
請問邊度買2300樓下?
還好, 佢個款比較仔d 嘅
入左MASTER&DYNAMIC MW07

音質
對比535 ltd 人聲無535咁出 解析力亦都無佢咁好 不過人聲同樂器都算分離到 唔會好似其他TW咁渾濁 低頻強勁 中高頻普通水準 以TW耳機黎講算係收貨

連線
由於店員告知店舖中雜訊多 有機會影響耳機 使用demo時左邊長期無聲 需要特定方位才能兩隻耳機清晰收訊 在購入後使用過程中 初頭有一兩次斷線 不過好快自動連接返 app方面youtube有可查覺既delay netflix則沒有

外觀
靚與唔靚見仁見智 個人覺得係市面上最靚既TW耳機 代瑁同灰色好易痴指紋 黑色太普通 最尾揀左藍色 配戴唔算舒服 但亦唔至於戴到好辛苦 算係不過不失

Overall MW07算係一款除價錢以外我個人十分滿意既耳機 ching如果有興趣 值得一試
試咗senn 好過其他所有一千蚊嘅tw , 好過e8 少少
有啲濛 不過較咗eq 好咗啲
transparent hearing 唔錯幾實用
個人幾鍾意touch control, 實體掣反而㩒得唔爽
戴得都舒服

想試埋ath 同mw07 先再算 唔知邊度有得試

btw 65t 左耳係細聲啲
講漏 試咗半個鐘 斷咗一次0.5秒連返
ath 無止境等
本身用緊Bose qc35
見到豐澤Jabra 65t 10xx
想買黎做下運動聽歌咁
有無伏
我又唔怕wo,不過連an得sbc係差d,要睇你咩電話了
mw07星際2樓最入有demo
藍色有喇? 你邊到買?
不求通話,只求音質,純粹為咗聽歌方便d, 而家部電話冇咗3.5

主要聽人聲樂器,唔要咁重bass

求推介 budget 1000蚊以下
......音質係要錢㗎
邊度仲有BeoPlay E8粉紅色買?
接電話正常?
就係個粒制, 無其他野set
二手bose or 65t啦
唔會,
去做運動個時都見好多女仔用
599好似係pro 唔記得左
邊有RHA試
We are ready
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞