True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實都係因為佢地係耳牛先想試下TW細細粒
果兩隻野飛機用一流
但室內呀 office呀 太過高調
飛機用真你一流
有無d 一千蚊,同iphone se 咁大,或者再細d
矇唔矇都係你嘅聽感,你話矇冇人會反對你,因為係你嘅聽感,就好似有人覺得ie800矇,有人覺得好正一樣,所以買耳機一定要試

MW07肯定好聲過Senn(較左eq唔知啦,朋友買左我拎黎玩左半日)
講電話兩隻都係西
樣見人見智財啦,但MW07個人覺得靚同特别d
另覺得MW07帶得舒服d

overall我覺得MW07好d既係,不過就係BT4.2同電真只係岩岩好夠用
咁斷線情況如何?如果無斷4.2都唔係問題
senn momentum 條 line 係伏就玩過senn耳機既都知

希望senn 下隻同 addias 合作出運動版tw平D 啦
有冇人有訂咗aviot TE-D01b黎玩?

¥16110
用iphone嘅巴絲
如果係聽flac
可以download flacbox
可以自己入歌同埋係你雲端拎歌聽
巴打們想請問有無一隻無線耳機似airpod 果種 唔係其他果d 入耳 我耳洞太細 入耳戴親都冼翻出來 屌 但又怕airpod 好快出2
有咩地方可以放左隻 tw ?
Bose soundsport free 同 jabra elite 65t 點揀好
有無人隻mavin air-x 到左

隻eoz air 798 好似幾正
咁momentum條line係入門级嚟㗎嘛
kickstarter買家在此
聲唔係好得
見到樓上有啲人既然對音質咁有要求咁講究話完全聽唔入耳,比唔上價錢更平既有線耳仔機,就不如用番有線耳機啦,truewirless重點係sell 方便同穩定…… 魚與熊掌兩樣都想要應該好難,哂氣
RHA 果隻如何
我就搵對覺得都入到耳就夠啦,tw真係買方便,有環境音係幾好,冇必要比較,其實不適合未退燒人仕
岩,揸得兩個轆就係貪佢細方便易走位,但又要話唔夠四個轆撞唔夠安全,你揀得兩個轆嗰刻就有覺悟嫁啦,扯埋嚟比較根本無意思,要比就拎兩者都無線既嚟比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞