True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
問左朋友Senn TW 要19年先返大貨
依家得好少好少貨比retailers
真係可以增強聽力?
Iqbuds 之前吹到好勁
但冇咩review 咁
巴打講電話果啲大概係咩level
Noise cancelling係咪真係咁痴線可以指向性咁set
用緊65t 但發覺左耳聲大過右耳聲 有冇巴打都係咁
多謝你 想問埋你用邊款iphone ? 想知係唔係兩邊都係bt5.0
用xs mas,都係bt 5.0。
咁真係好大粒

初初都好想買,但見到個樣咁
但係唔買呢個我諗我有排都加入唔到true wireless, mw07同ath都唔細.
我只希望我隻耳帶到

外型都好重要

上個post #738
有冇啲啱耳仔細嘅真無線 介紹下
請問巴打係點樣連返2邊?
我都係得一邊連到(仲要update埋),我試過好多方法(熄機重開,放返耳機落盒,熄藍芽再連過)全部都整唔返2隻有聲
點睇CRAZYBABY隻AIR 1S
我都係放返入盒 熄藍牙再連 試多幾次就得咗 我都唔知點解
係switch 到玩有冇延遲?
同65t差不多
講真唔突,同65t一樣,之前睇其他人戴到天威勇士咁樣應該係戴上再轉嗰下轉太多
邊度可以試齊RHA TrueConnect 同MW07
想買比女友做聖誕禮物
要細一定係earin m-2,帶咗都冇人知
Mw07好大舊喎
女友耳仔細
Mw 好似太大舊
大家點睇fender嗰隻
ofc e8 ,賣出去買65t
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞