True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

初試音質好過earin m-2, Jabra 65t幾多吓,聽pop首選,接近有線千元水準

試過打俾自己留言信箱,靜嘅時候未去到潛水嘅,同update後m-2差不多,不過65t講電話都係好啲
想知空曠地方會唔會窒,我睇外國review話outdoor說死得好緊要,搭車行街反而冇事
邊度有貨
個app殘體字?
冇繁中
九月官網訂,宜家官網冇貨都要等到一月中,等行貨啦
咁戇鳩?會唔會係因為android?
我唔覺細聲
開一半音量就夠
耳機新手啱啱入左earin m2
點解藍牙淨係連得一邊
另一邊連唔到
有冇解決方法
係配對唔到定點?
配對唔到
好多時藍牙搵到一隻
但搵唔到第二隻
就算兩隻都搵到 好多時都只係單耳mode
應該話藍牙連到一隻
到第二隻pairing嗰陣成日話can't communicate with earin 連唔到. 就算兩隻成功pairing 好多時都係耳mode
我都覺唔算太大聲 要開到2/3
但隔音覺得算好TW黎講
連一邊而兩隻耳機都有聲就正常,唔需要連晒兩邊
咁大粒帶上耳舒服嗎?
我搞掂咗
但點解我一個人聽哂兩隻 兩邊都有聲
但當我比其中一隻另外一個人聽嘅時候 得番一隻有聲 另外一隻會聽唔到
Sabbat E12無野播同充電嗰時有電流聲係咪正常?

同埋隻充電盒平時長着一盞白燈 充緊電就頭三盞燈都長着 好似同説明書唔同 有無巴打都係咁?
1. 冇細聽 但正常用唔覺有
2. 着係有電, 閃係差緊。三差住一閃即係你有80%電咁解? 冇睇說明書9估,我個隻似乎係咁
戴上耳仔睇下係咪傳聞中咁突出?
唔該曬 我個盒D燈唔識閃 我諗應該壞咗

見到fb官網商店有顯示,有冇人知街貨有賣未?
見你咁講專登走去尖東海旁試下,的確有個位係有接收不穩問題,唔清楚係咪有嚴重干擾,不過係褲袋拎返部電話出黎又冇事。

除此之外,試到行過鋪頭左耳子機斷後,好快連返(大概0.5秒內。
衛訊有無得訂senn ? 會員卡有折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞