True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
用緊E8都留意緊Sen TW, 見爸打講用得耐會發熱搞到耳痛, 今日仲要咁凍

用ip睇youtube又係有輕微delay, 睇youtube review個mic同E8一樣食屎質素, 個外形同操控都係同E8差唔多, 唯一大分別得番音質, 都係試過先算, 同埋唔會對 true wireless 音質有好大期望, 就算靚聲應該都唔會比E8好太多..... $2500 換Sen 好似唔多抵
用iphone同an機係2個世界
之前在展覽試過 iphone上音質的確同e8唔差好多.....心大心細
荃灣百記已無
an都要睇行唔行到aptx
其實而家出旺角都已經買唔到?
有冇人試咗 spinfit cp500
好似係普通耳機用吧,而且係粗管用
太子間CDWH艦店見到有貨
咁可能ath ckr7tw 比senn 好,我之前用e8,而家用ath,ath 好e8 好多

利申用緊iphone
有電架
佢要叉一叉著個盒先得
盒後面有張說明書有寫
買左senn或者想試聽嘅巴打記得先係個app度關左個transparent hearing 先。
知唔知ath ckr7tw香港幾時有?
ifc avlife 目測還有四五隻
1516緊買ckr7定senn
有冇巴打比d意見
會做gym 比較上追求音質
英京應該仲有
試左senn了,係有有綫既水平喎,唔錯!
利申:用過535ltd
用咩機
有無手足知道iphone 7 係咪唔用得bluetooth 5.0既耳機
官網寫iphone 7係bluetooth 4.2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞