True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
呢個時候入earin m2@$1800 是否不智
佢冇transaparency mode 如果冇音樂播緊其實都隱約聽到出面嘅聲
通話就同65t差唔多 冇airpod咁好
我都係買左幾日, 同老人家通過一次電話,講野同 收音正常。
Thanks , 我忍咗對The Dash 兩年,斷線斷到嘔 ,見到MW07 心郁郁。
Dash 真係又貴又垃圾 逢係眾籌野都已經Ban得
巴打幾錢入手?
iphone 用乜都有 delay 平平地買隻65t玩住先是否最好選擇?
講電話對方聽得清唔清楚?
點解想買m2?有冇試聽過?知唔知佢嘅缺點?
最平應該係the club $1510
有冇d 唔過一千蚊又唔會斷線 又係入耳式 既選擇
依家有咩耳機係有TWS Plus? 我淨係search 到MavinAir-X
airpod都有?
想問如果音質加運動 有咩好推介
(利申用緊Jabra elite sport)
見到 MW07幾靚 音質不錯 係怕捱唔到運動
airpods 睇片應該無
不過想搵入耳式同音質好啲嘅
今日入鋪試咗jabra elite 65t, 聲我自己覺得ok,但係就載得唔舒服。之後再上網search見m2夠輕同細隻就想入
第一次用呢D耳機 active 65t 真係唔錯
transaparency mode 係咩功能黎?
即係其實 MW07 鬧市人多都唔斷線 又唔會突然變單邊 通話都係立體聲?
而通話人地都好清楚?
想請教下巴絲 我用緊iPhone XS 啱啱買 冇左個耳機位 想轉用Bluetooth earphones 但係發現屋企舊平野 一降音量去某個位就會完全無聲 一係嘈到耳聾 一係就無哂聲

所以想問下第一頁嗰幾隻有邊啲係可以較到幾細聲都重有聲?唔考慮AirPods 因為隻耳仔天生唔啱帶 成日甩出黎
補充返 音質唔緊要 係唔慣聽咁大聲
想問女仔用的話有咩款靚靚仔仔,接收唔錯又隔到音?
佢又真係幾輕同幾舒服嘅,但係通話唔掂,同埋只係用得三個鐘,你唔介意就去試下,去the club買最抵
見好多女仔都係用AirPods,想隔音好唔介意貴小小就白色m2
M2唔係好易斷咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞