[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (5)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
我依家上機,我落機返酒店度一度先!
玩玩開心D
小妹打算2/1-4/1用klook買既北九州3日劵
暫時未決定3日邊日去由布院..
想問下大約幾時可以book由布院之森列車最好?我見巴打買完有reservation no.可以網上留位先..
去換jr pass果陣都可以劃位,填張紙就ok
回番曾呼吸巴
東北係三跑落成前都好似唔會有新port,諗下好了
我就上網睇住架車爆唔爆,唔爆就到時先,慳番一千yen

長崎之後就無?
死火啦⋯⋯睇錯佐賀係唐津 ,自
佐賀我無興趣去,你鍾唔鍾意睇寺?介紹你去祐德神社

https://www.yutokusan.jp
要jr轉巴士去,網上有教
如果想9點幾第一班車入由布院,12點幾一到就去九重夢大橋會唔會太趕?
我見下晝巴士既班次好似多d,但係唔知九重夢大橋下晝會唔會有d野miss左
冇啦
不過都好既唔好太多人湧晒去
終於見到有人講 祐德神社 長崎會經過. 上次想去, 但冇時間去,
有無巴絲試過去軍艦島上唔到岸..
近期就算去都無得上岸, 大家認為照去搭船環島算, 定係慳番D時間去第二度好過?
本身訂咗飛,見上唔到岸就取消咗,去第二度好過

我覺得剩係坐船好無謂囉
我都係無意間睇到,坐巴士方便又多班次
我下個月去,希望有紅葉睇啦
我都覺,好似仲離得好遠
本來我長崎都stay一晚,第二朝去軍艦島, 宜家去第二度好過 有D失望,本身好想上去行下
留番第時上到岸再去
上埋岸感覺較抵,雖然只是心理作用
終有一次要上到岸! 酒店都book好晒, 咪當去長崎行下囉, 無計
多番半日時間去第二度
點解近期去冇得上岸 仲諗住book下個月去
船公司已經send咗email話D設施打完風後未整番好, 可以安排退款/環島tour, 無得登島
你搭邊間船公司呀?唔係哩到有人post個通告我都唔知
定係因為我仲有成個月先出發呢.
軍艦島クルーズ
我下個月7號
我係やまさ海運
下月19號
呢間
有得影大合照架
咁我到時咪要戴格仔眼鏡打格仔
好彩取消咗個booking啫
影過
我上次上到岸,但埋岸時拋到陷家剷
差d嘔,全靠佢派嗰粒糖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞