[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (5)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
我都book左 yumenosato. 41xx 師兄你幾錢?
49xx
師兄 你咩日子去 貴咁多? 我係agoda book 出年4月頭
出年1月中 我都係agoda 限成人住客果間
你41xx 係連埋服務費同稅?
可以一日去哂,不過比較趕
0737-0835鹿兒島中央至霧島神宮站
0851-0904 霧島神宮站至霧島神宮
1100-1107霧島神宮至高千穗牧場
1506-1513高千穗牧場至霧島神宮
1534-1538霧島神宮至神話之里入口
1819-1836神話之里入口至霧島神宮站
霧島班次如下
http://kirishima.iwasakihotels.com/access/bus_timetable_jingu.pdf
牧場只可以由霧島神宮去,點都要轉多次車
唔差
多謝巴打 咁我應該cut唔去里公園 想去牧場多啲
1月中去6日5夜,跪求巴/絲可以幫下眼

Day 1: 15:00落機,去酒店擺低行李,博多/天神行街
Day 2: 鳥栖outlet+佐賀
Day 3: 出發別府,別府地獄,鶴見岳
Day 4: 出發由市院,金鱗湖
Day 5: 返福岡市,博多/天神行街
Day 6: 中午機返香港

請問巴/絲Day3同Day4會唔會太chur?
除夕跨年熊本好啲定長崎

田布陀而家我想住八遇來,有冇人住過
抵wo

唔知限成人住客同你間有咩分別呢
包晚餐?
有冇巴打23號會去Asahi
上網唔可以報一個人參觀
高級房好似大d 貴2,3百。師兄你4千9 好貴。再搵可能平 反正可以退
花由包早晚餐
之前住別府一間溫泉酒店都好正,望海可以睇日出
岩岩返來成個福岡都好多人,成街韓國同大陸人
無discount
黃金周, 電視都講迫爆. 大阪 , 東京重勁,
反而 九州少大陸人去. 都好D.
自駕?

如果濃縮少少行程,可以去埋長崎/佐世保/佐賀

我啱啱去完,阿蘇火山同高千穗峽係可以一日玩到,早少少出發就可以

如果唔指定別府住,可以選擇入返山住,黑川/杖立都得,咁就近d阿蘇火山,第二日可以短d距離
潮騷之宿 晴海?
唔係自駕呀
非自駕再排密d會唔會太chur
唔想成日趕住搭車
唔係自駕就唔好啦
果2日可以去下柳川食鰻魚飯,唐戶市場,能古島,海之中道等等
DAY6,7分別去豪斯登堡同去唐戶門司果邊點睇
同埋day3 別府直入阿蘇火山有冇問題
請問各位豪斯登堡有無攻略、會住一晚、買1.5日卷

應該去邊區先、主要睇燈飾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞