[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (5)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
有冇巴絲下年一月會去福岡或者廣島
有冇興趣一齊食個飯
好冇食?
我覺得一般,可能係平價貨
我係嚮熊本jr站一間舖食嘅
好似就係熊本城down 左 少左好多野玩
所問半日夠唔夠
夠嘅....我都係當一個中轉站咁
熊本食馬肉好出名,有興趣可以試下
好冇食?
我覺得一般,可能係平價貨
我係嚮熊本jr站一間舖食嘅

想問下海地獄大約玩幾耐先夠?
唔識答你,不過佢有個巴士團去哂7個地獄要三個鐘
想問由布院之森既3/4號車係咪特別d?
我去嗰2日啱啱好就好似係嗰2部車停駛
1100機票係咪抵屌
上網見到去多良個鳥居既交通
搭乘JR海鷗號特急列車約一小時至肥前鹿島站,轉乘長崎本線約30分鐘至多良站下車,再步行約10分鐘即可抵達。

如果唔上火山我應該會等第日先去熊本
知道jr時間表最好啦
再唔係坐巴士入去囉
其實未睇時間表
頭先訂由布同由布院之森,起碼都有四分一座位已訂。
下月今日坐
睇返座位表先知想訂錯位,本來想訂車頭位如結果變訂車尾位
後尾嗱嗱聲改位,由布改返車頭位,但由布院之森點改都出現哩行字...

Attempted to make overlapping seat reservations for same boarding section on specified boarding date. Seat reservations for boarding section must be unique for each boarding date.

搞乜呀.
好既 唔該曬
想問下由布院上鶴見岳果程巴士爆唔爆? 諗住一個朝早即日來回行一圈
裝修唔同. 3號車有一卡係森林式, 另一架好似1號車, 係木製. 室內車燈都唔同.
上網自己搵車卡圖睇.
無咁好, 好趕,
你可以住一晚 , 都叫舒服2日. 唔洗咁趕. 改一日酒店啦 如果改到.
行李可以放係福岡酒店, 之後去 其他地方. 唔洗攞住行李, 都唔錯.

只要住一晚就夠,
例如 你去由布院 之後住別府/由布院, 第二朝可以玩一日別府. 已經慳咗好多時間. .
可以的,
比1000 YEN. 之前送 咖啡, 由布院抺茶雪糕 等. 選其中一樣. 平均每樣野20蚊.
我重以為比晒我, 原來選一樣. 依家已經無野送.

klook , KKDAY 網上買 可以 3個月內用. 買完有個CODE 比你BOOK 觀光火車.
邊間平就去邊間買. 上個月 $668, 五DAY北九州, 8月果時 $648
搭9點班車出發, 之後 遊船 70分鐘. 食個鰻魚飯. 之後搭免費巴士番車站,
二日市轉車去 太宰府 1點20分到.

太宰府, 睇廟每個人都唔同時間
其實冇咩睇. 行條參道 買吓野, 食梅枝餅. .. 2個鐘咩都行晒, 行街睇野再預多D時間,
行完再食碗一蘭, 到此一遊.
海地獄 手信店好大, 可以行好耐. 買手信可以行半個鐘都重得
入面都唔係好大. 可以唔行就咁睇個池, 10分鐘影完相走,
要行上樓梯,唔同角度影相, 大約半個鐘行晒.

如果要去浸免費足湯, 預多少少時間, 帶定毛巾仔, 一係廚房紙, 浸完抹腳.
跪求天神區食肆推介
要食兩餐午餐兩餐晚餐
9人家族旅行
咁預2個鐘比佢都夠曬喇即係 感謝
我諗我都要學你咁,一早去多良,下晝去長崎,睇埋夜景返博多
都唔洗咁多.......
每個人睇野唔同速度. 睇兩睇就走, 有人就影相, 再望吓.
我覺得最少一個鐘. 包括 浸腳 15分鐘. 手信15分鐘.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞