[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (5)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
岩岩買左klook , 有Reservations number

滿$1200減$120
如果day1 第一班由布院之森去由布院,住1晚,day 2 下晝5點幾由布院之森返博多
其實咁既時間係咪足夠去哂金鱗湖/九重夢大橋/別府地獄s?
係咪由布院附近其實冇乜行?
住大分市定別府市好? 晚上想行下食下野。邊到熱鬧d?
九折
咁你快d訂車飛啦,好搶手架
無打算加1000yen
各位ching,知唔知道九洲邊度有pancake好食?
想問下有無電話咭可以上網之餘,仲可以打/收日本本地電話?
同問
今日出發了
自駕住邊到比較好?
Book 4/12住由布 但岩岩先發現3-5/12 由布院之森 1 2 5 6都暫停 有無方法可以上網買定北九州JR pass 然後再劃埋位 唔想無得坐
其實由布院之森係一到日本先劃位,定係宜家上網買定pass自己劃左先?邊樣比較好?

我應該十一月三號到福岡, 八號去由布院, 三號先去劃位會唔會差D?
bills

Cafe de sol
由由布院去九重夢大吊橋大家係點安排?入住溫泉酒店之前去定第二日checkout後去?睇過去豊後中村駅啲時間都麻麻地 好似會嘥好多時間
無⋯pass只可以使用前一個月買,網上同旅行社都一樣
去到先劃位有可以車都無得上喎,如果幾個人去就算上到車可能分開坐
當然你可以去觀光卡坐嘅
由布院去豊後中村都係十幾分鐘車程,係要就返豊後上去吊橋程巴士時間,巴士上去都要30分鐘
你諗下啦
我上個星期先去完
16號晚先去劃位坐18號嘅頭班車 都仲有位
不過我得一條友 可能容易啲
我兩個人去, 仲諗住到埗先去劃無咁麻煩, 睇黎要再諗諗
thanks!
咁你印象中兩個連位多唔多? 分開坐又好似好奇怪咁
都多嘅 不過我唔知人地幾時劃位喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞