iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有無巴打可以話我知咩大鋪有得買
alto 皮套 for 7plus

細鋪個個都比人奸過

今日去左APPLE STORE買左個皮套 幾好手感 唔錯

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

諗緊買依個 定otter box 好

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

otter box可以退
買黎玩幾日唔滿意先換返皮

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

原廠皮套?
我果個用咗三個月黑晒
成個細菌養殖場咁

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

原廠皮套?
我果個用咗三個月黑晒
成個細菌養殖場咁
應該會係溶溶爛爛咁
想問下各位巴絲會唔會用d 交左八達通個d 硬殼? 見好似幾方便咁 但又唔覺有人討論
想問下各位巴絲會唔會用d 放到八達通個d 硬殼? 見好似幾方便咁 但又唔覺有人討論
想問下各位巴絲會唔會用d 放到八達通個d 硬殼? 見好似幾方便咁 但又唔覺有人討論

太厚
星際邊間有犀牛盾playproof? (唔要bumper)
用緊airjacket
用緊airjacket

二樓行到尾
近廁所

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

可以咁既咩
我對上一個又係用otter box 夠哂保護 跌左幾次先爆左少少個殻
係咪上網買先退得?

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

可以咁既咩
我對上一個又係用otter box 夠哂保護 跌左幾次先爆左少少個殻
係咪上網買先退得?

門市先得
好似有限日子
同埋要無損壞先換得

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

可以咁既咩
係咪上網買先退得?

門市都得
好似有限日子
同埋要無損壞先換得

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

皮殼真心甩皮 矽膠手感覺得好過皮 ...

同埋 ..矽膠既黑色 都靚過皮既黑色

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

矽膠個扣聽講好易爆

矽膠個扣聽講好易爆

都要用一排先會

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

暫時咩事都無
貼咗閃魔 之前個套唔岩用
有冇咩好推介
貼咗閃魔 之前個套唔岩用
有冇咩好推介

撕咗張閃魔

用一個星期再上黎報告下

應該會甩皮

暫時咩事都無

暫時so far so good咁
我買黑色
係APPLE STORE拎過上手 覺得皮比膠好
至於耐唔耐用就用一排先知
之前痴左張MON點 已經有D氣洞係入面

想換過張 閃魔邊隻好D
同埋自己容唔容易痴

7仔 用緊apple個皮套
係觀塘廣場痴左張98蚊 全屏 都幾好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞