iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
星際有間有devilcase 同anna一樣價

邊間

二樓直入
有黑色係手

巴打有i7p 黑色devilcase ?

有 放左係度封塵
有黑色係手

有 放左係度封塵

點解嘅?唔好用?
不如大家順便講下你部機用咩殼同貼
我係momax超薄套+imos 2.5D
唔用3D因爲我中意見到塊mon貼
同埋驚3D入塵 之前玩閃魔真係惡夢
有冇巴打放devilcase鋁合金 7plus? 黑銀都得

金色 岩唔岩?

幾錢

100放,元屯天最好
有冇巴打放devilcase鋁合金 7plus? 黑銀都得

金色 岩唔岩?

幾錢

100,至在放,配件齊,但無盒
Tg :kwokdee16216

金色 岩唔岩?

幾錢

100,至在放,配件齊,但無盒
Tg :kwokdee16216

爸打係咪唔好用?

有 放左係度封塵

點解嘅?唔好用?

厚左好多
諗住聽日入手官方個矽膠殼
但用緊全mon既貼會唔會用唔到?
有冇巴打有用官方個殼
有冇巴打有用官方個殼

入手黑色 聽日 ..
有冇巴打有用官方個殼

入手黑色 聽日 ..

唔會 應該啱啱好
有冇巴打有用官方個殼

入手黑色 聽日 ..

唔會 應該啱啱好

銀色機心思思想入返個,但又揀唔落,唔知邊隻色好
唔知呢度講唔講得iPad
前幾日淘左張閃魔用左兩日之後唔知點解崩左角

入手黑色 聽日 ..

唔會 應該啱啱好

睇你鍾意深色定淺色啦
個人會揀深藍

磨沙黑AJ+daremac

磨沙黑AJ+daremac

淘寶套
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=542250747825&spm=a2141.7631730.0.i1
閃魔貼

唔會 應該啱啱好

睇你鍾意深色定淺色啦
個人會揀深藍

諗緊mint green定淺藍 隻綠色好似女仔左少少,淺藍又好似差咁啲
雖然之前好多人屌,但我幾鐘意白色case撞黑logo,依家個白色我覺得反而唔好睇

有 放左係度封塵

點解嘅?唔好用?

大機用機身會闊咗好多
手細啲裝完機都揸唔到
我有個銀色用咗一日就除返
有冇巴打有用官方個殼

入手黑色 聽日 ..

唔會 應該啱啱好

唔會 應該啱啱好

睇你鍾意深色定淺色啦
個人會揀深藍

黑色機都好多人買藍色 我都唔明 黑色明明襯好多

犀牛盾 iPhone 7 ,新一樣

我唔鍾意用,都係鍾意 full case

有冇連登仔要,$50 ,回番餐飯食下,放係到浪費

放工六點前apm

地點時間就下我啦,返工忙

放工六點前apm

無咁早放,返工前交收得唔得
我返好早呀
我返好早呀

放6 點 喺咪朝9晚6

放工六點前apm

Bumper?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞