iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想買張 3d 全包 硬邊嘅防偷窺貼
費事 office 做野成日俾老細見到睇股票

有冇好介紹? thanks

用緊Devilcase隻滿版防窺貼,感覺良好

想買張黎用 巴打邊到有?

Anna有賣 http://DEVILCASE.hk

有冇用過霧面 ? 防偷窺貼同霧 邊款好用
同埋想問巴打會用邊種方式運貨

我只係用過防窺
霧面同防窺都唔同,應該好難比

我只係用過防窺

2隻都會令個mon暗咗
防窺比霧面好

我只係用過防窺

2隻都會令個mon暗咗
防窺比霧面好

想睇下霧面會朦幾多 因為防油真係好好多
以前d電話用磨沙保護貼真係差好遠

我只係用過防窺

2隻都會令個mon暗咗
防窺比霧面好

我只係用過防窺

2隻都會令個mon暗咗
防窺比霧面好

師兄有咁多張,勁
有冇人用緊power support透色或者matte smoke
請問易唔易花?
原來aj宜家3舊水
買唔落手
原來aj宜家3舊水
買唔落手

淘寶160人仔有個
原來aj宜家3舊水
買唔落手

淘寶160人仔有個

咁筍
原來aj宜家3舊水
買唔落手

淘寶160人仔有個

咁筍

但係點解可以平咁多
計番230hkd有一個

全新未用過
有冇巴打有興趣收?
見到PRICE.COM 個啲新I7+ 賣6500 認真 信唔信得過
原來aj宜家3舊水
買唔落手

淘寶160人仔有個

咁筍

但係點解可以平咁多
計番230hkd有一個

似係日本廠過唔到QC啲次貨嚟 應該有內鬼轉售畀淘寶啲商家再拎出嚟賣

睇comment就知咩事

全新未用過
有冇巴打有興趣收?

有意 幾多錢

全新未用過
有冇巴打有興趣收?

有意 幾多錢

巴打係咪亮黑? 有無好多彩虹紋呀?
如果devilcase幫iphone7/7plus出返iphone6/6plus嗰隻type x全鋁框就正

用緊依隻

用緊依隻

會不會介手

用緊依隻

用扣定用螺絲secure?

用緊依隻

螺絲

用緊依隻

螺絲

巴打你係咪用過switcheasy隻iglass 有無咩comment

用緊依隻

會不會介手

唔會,但單手揸耐啲會feel到小小痛。

用緊依隻

螺絲

巴打你係咪用過switcheasy隻iglass 有無咩comment

係呀,用過,不過唔小心喺街度跌過一次,有個角位崩咗小小,好彩部機冇事。整體嚟講都滿意嘅,幾好揸,換咭易,信號唔覺會收得差咗,但易痴指紋(自己痴咗張devilcase花紋貼解決咗),帶得耐有可能會整花部機(黑色機容易feel到,機底有幾點輕微嘅花痕)。

用緊依隻

會不會介手

唔會,但單手揸耐啲會feel到小小痛。

請問巴絲可以在哪裡買到這個 Bumper?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞