iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
啱啱買咗隻 sgp , 本來一直冇用套,只不過係想平放部電話係枱面打機,凸鏡頭真心 on9

不過用咗又幾好手感
上面呢個正

一買機用到而家
啱啱買咗隻 sgp , 本來一直冇用套,只不過係想平放部電話係枱面打機,凸鏡頭真心 on9

不過用咗又幾好手感

呢隻邊到買同幾錢

不過用咗又幾好手感

呢隻邊到買同幾錢

淘寶有,around 70
用緊otterbox呢個,配JB幾好睇。
厚左少少但保護性強,用Full screen保護貼都用到,而且下面既皮面型得黎又幾好揸

依隻我以前用過
透明膠果個位好撚易花
仲好明顯
之後就冇再用
Airoshock有無人有興街買?好似幾正
美型膜用 滿版定細版好
美型膜用 滿版定細版好

用埋鋁框加滿版 完美
美型膜用 滿版定細版好

用埋鋁框加滿版 完美

因為我見佢地話黑機用窄版

其實滿版係咪都冇乜所謂
美型膜用 滿版定細版好

用埋鋁框加滿版 完美

因為我見佢地話黑機用窄版

其實滿版係咪都冇乜所謂

因為滿版黑機條邊會有機會痴唔實(俗稱飛邊)
而細版淨係痴機背唔連彎邊
所以推薦用細版
利申:我兩隻都用過(啞黑)

不過用咗又幾好手感

呢隻邊到買同幾錢

淘寶有,around 70

我 amazom 買 9.99鎂

香港有冇
係ANNA買美型膜選左KT店自取係咪比左錢就可以上去唔洗等佢通知?

香港有冇

香港要揾

香港有冇

香港要揾

你係邊度買
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【iphone7手机壳6S苹果7plus超薄磨砂套透明全包i7防摔硬壳六女潮男】¥Ms0rP3f6V6¥http://c.b1wt.com/h.WNNMfO?cv=Ms0rP3f6V6&sm=6498c9

正過aj 而家咁平 i6用到而家

香港有冇

香港要揾

你係邊度買

華強!咁岩見到我想要carbon case!
好貴下!150蚊人仔

香港有冇

香港要揾

你係邊度買

好貴下!150蚊人仔

如果係真carbon就唔貴啦
厚左少少但保護性強,用Full screen保護貼都用到,而且下面既皮面型得黎又幾好揸

我係黃金買
好似三十幾蚊

但係我Jetblack有水印 有冇人識解決

真嗰個好似冇水印
買返Otterbox啦

我係黃金買
好似三十幾蚊

真嗰個好似冇水印
買返Otterbox啦

十足條褲著到上心口

我係黃金買
好似三十幾蚊

真嗰個好似冇水印
買返Otterbox啦

十足條褲著到上心口

香港有冇

香港要揾

你係邊度買

好貴下!150蚊人仔

如果係真carbon就唔貴啦

深之都有carbon case 不過係普通case樣 唔係圖果個款
有冇巴打用過rhinoshield bumper ???
https://youtu.be/RTMQnpE7O18

好似唔錯咁

我係黃金買
好似三十幾蚊

真嗰個好似冇水印
買返Otterbox啦

十足條褲著到上心口

係Google Pixel
美型膜如果想比人貼

係咪得安娜同先達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞