iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

屌2張3d 7plus閃魔做乜9呀

搵客服,send完相比佢會問你重貼有冇解決,你話冇佢就會重新發過件比你 我就是成功例子

得純色??

係啊

其實有其他款 : https://rhinoshield.tw/collections/playproof-custom-iphone-7-plus-cases

我上網訂咗呢個

得純色??

係啊

其實有其他款 : https://rhinoshield.tw/collections/playproof-custom-iphone-7-plus-cases

我上網訂咗呢個

我都入左個純黑色

搵客服,send完相比佢會問你重貼有冇解決,你話冇佢就會重新發過件比你 我就是成功例子

我唔識貼入塵同佢講 佢啱啱今日寄咗張新嘅呢
仆街今朝起身張mon貼起左氣泡 係咪冇得搞

賣張比我

賣張比我

我情況冇你咁嚴重, 係角落位有少少, 我打上台, 佢話重發, 但係因為我集運所以佢扣返錢比我算, 但係同多兩日個氣泡冇左 (跟住兩日唔夠ON9跌爆左)
竹戈
我琴日貼左人生第一張最貴 既mon 貼$350
竹戈

Daremac做乜唔搵旺電巴打,$299

Btw,有無癡新版唔入塵既3d
竹戈

我上網睇 平$50 佢有個鋪頭list 以該間間一樣

咩唔入塵既3D?
竹戈

咩唔入塵既3D?

我人生最貴果張都係佢
真係好正,用左幾個月都仲好滑
竹戈

咩唔入塵既3D?

舊版感光位會入塵,新版唔會

依個case貼唔到3D
之前有位巴打講過
有沒d 薄得來有保護性既iph7 保護殼
而家用緊犀角邊框 救左部電話好幾次
但係真係太厚 大左成個碼

唔用又怕撞爆部機,有沒巴絲分享下d 防撞薄套
有冇巴打試過UAG啲case同3D貼夾唔夾?

好難架喎
又薄又防撞

好難架喎
又薄又防撞

咁樣算唔算厚

好難架喎
又薄又防撞

咁樣算唔算厚

同犀牛盾差不多
其實犀牛盾已經叫好薄

依個case貼唔到3D
之前有位巴打講過

邊度買?

依個case貼唔到3D
之前有位巴打講過

邊度買?

我都中過招

用緊鋁框,跌過兩次都慶幸無事

依個case貼唔到3D
之前有位巴打講過

個巴打好似係我
賣二隻devilcase 7plus bumper
一黑一紅
紅色全新
黑色用過冇花冇崩

紅色150
黑色100
今日買左呢個 好型

巴打覺得呢個case好唔好用?
我朋友買左 話個框整花手機條邊 鏡頭位又入塵
搞到我想買都唔敢

依個case 要小心用
個扣有機會鬆 搞到lock 唔實
我果個用左個幾月就lock 唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞