iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有冇巴打用左新果隻devil case type x

普通個隻已經有d闊,type X 上下真係好肥我覺得
我係台灣旗艦店摸兩下手已經轉揀普通版

左右兩邊係咪有個弧度? 會唔會好揸過普通版
閃魔係上面三個孔位附近加一張薄膠紙
So far用左兩日好似冇再入塵

點加

普通膠紙 剪細細塊 貼上mon貼3個孔位對上哥一度
原理好似防水膠封空位咁
有冇巴打用左新果隻devil case type x

普通個隻已經有d闊,type X 上下真係好肥我覺得
我係台灣旗艦店摸兩下手已經轉揀普通版

左右兩邊係咪有個弧度? 會唔會好揸過普通版

唔覺,下面突左出黎仲頂住你手心添我覺得
買 devil case one bumper 加 鏡頭環 , 仲加唔加背貼好
美型膜咁淋真係好易搞到部機睇落好殘
買 devil case one bumper 加 鏡頭環 , 仲加唔加背貼好

見佢啲相都有貼,睇落幾正咁
張背貼咁平試下唔怕啦
我見淘寶官網平過係香港鋪買,上唔上去淘好
我見淘寶官網平過係香港鋪買,上唔上去淘好

香港買有爛要換都容易,我會係香港買
頂,犀牛盾隻playproof完全唔好揸手,好鬼冼,浪費左我兩舊水
頂,犀牛盾隻playproof完全唔好揸手,好鬼冼,浪費左我兩舊水

我都買左,用左半日就冇用 個殻真係「冼」到hihi
有無磨砂玻璃貼推介
想問otterbox commuter同rhinoshield playproof邊個好用d
有冇巴打買過power support AirJacket?
想知好唔好用
利申:用左半年apple膠套 好吸塵

Push
忍撚夠mon貼條浮邊
有冇方形mon貼推介
只要冇浮邊都ok
有冇巴打買過power support AirJacket?
想知好唔好用

Push

用過透明同磨沙,手感一流,唔冼手,d位開得岩岩好,透明入塵會幾顯眼,同埋拆都要用d力。如果唔係個殻頂住左條耳機線個頭我都會繼續用

我都買左,用左半日就冇用 個殻真係「冼」到hihi

我覺得手感幾好喎 幾fit 手形
想知好唔好用

Push

位好fit,好貼
唯獨裝拆好難,小心剔花部機
DEVILCASE 原來做緊限時優惠 有冇人開團
http://www.twdevilcase.com/index.php?menu=prod_list&mid=2
買錯左remax 3d貼原來黑色位係膠
但又幾好用
次次買親閃魔都有缺陷
買imos算
次次買親閃魔都有缺陷
買imos算

$400同$40 嘅分別
DEVILCASE 原來做緊限時優惠 有冇人開團
http://www.twdevilcase.com/index.php?menu=prod_list&mid=2

我有興趣join
有冇巴打有用開bitplay
想知好唔好用

Push

用過透明同磨沙,手感一流,唔冼手,d位開得岩岩好,透明入塵會幾顯眼,同埋拆都要用d力。如果唔係個殻頂住左條耳機線個頭我都會繼續用

有冇實物圖睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞