iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
買咗dbrand貼,但未敢開始

請教下,撕唔撕走依家用緊塊膜先貼前貼?如果一定要撕走,又怕一撞爆mon

上網買?

請教下,撕唔撕走依家用緊塊膜先貼前貼?如果一定要撕走,又怕一撞爆mon

上網買?

係啊,1美金運費

上網買?

係啊,1美金運費

岩岩買左

上網買?

係啊,1美金運費

岩岩買左

貨已到,但一直未開嚟貼
有冇透日明殼推介
各位巴絲有冇好用唔入塵既3d貼介紹?感光位入哂塵

利申 ip7 用緊淘寶閃魔

3d貼 會唔會捭啲殼谷起? 我淘左未到擔心緊

有啲殻會㗎
屌,個犀牛盾一除一裝就爛咗
有冇咁垃圾

一啲啲殻會,巴打淘左邊張貼?
閃魔7嘅3D真係垃圾 係咁入塵
換Mon貼一反轉
見到收音位全部都係塵
閃魔7嘅3D真係垃圾 係咁入塵
換Mon貼一反轉
見到感光位全部都係塵
有冇咁垃圾

上網search到原到好多人都係咁
Playproof 軟硬膠接位一受力就分離
用咗兩個星期就玩完
有冇咁垃圾

用咗兩個星期就玩完

好彩未買

想換而個但個扣綠色
大家iPhone 7 甩咗漆未

啞黑靜音掣甩左一點

啞黑靜音掣甩左一點

我都係
有冇咁垃圾

用咗兩個星期就玩完

好彩未買

你個隻應該舊版
新版我冇事
裝拆20次以上
跌左落地 花哂 唔用套了。。。

Me2
有無巴打知點分daremac新舊版呀 新版真係唔入塵?
犀牛盾有啲大,但真係跌極都唔爛,有冇啲slim 少少又保護性好既推介
買咗switcheasy iglass 一日唔啱用 有冇巴打有devilcase黑色 7plus bumper同我換 新淨就得

用咗兩個星期就玩完

好彩未買

你個隻應該舊版
新版我冇事
裝拆20次以上

唔識分,我都係用返apple皮殻算
犀牛盾有啲大,但真係跌極都唔爛,有冇啲slim 少少又保護性好既推介

otterbox
不過應該都係差唔多 未試過
犀牛盾係咪就係bumper 嗰隻?想問好唔好用同埋個機背點跌都唔花
依家用緊otterbox 想換 懷疑隻顆整壞咗啲制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞