iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

有冇人知呢個係咩皮套?隻色好靚

好似係出既果隻皮套

好正
紅色機用咩殻好

呢個配紅色應該好正

佢有條黑邊
定係再加黑色mon貼加home環

你呢個做法都唔錯,紅黑真係靚好多
唔要黑邊可以揀 type one/x

用緊type one 紅黑 不過我7plus黑色

個home制貼除左anna邊到會有?
佢個營業時間打工仔去唔到

Anna好似係包郵架

已買, 等送貨

好正

咩case?

好正

咩case?

Devilcase 鋁框
邊到買抵屌

呢個配紅色應該好正

佢有條黑邊

Anna好似係包郵架

已買, 等送貨

anna買要等
我喺anna買左最新款一個星期都未有貨
我仲係自取
佢可能都喺台灣ship過黎
我係頂唔順喺星際買左第一代
之後再睇下邊款好啲
有冇巴絲用casetify同slick既case?
以前成日跌電話花哂d邊, Casetify矽膠包邊比較穩陣, Slick就好似唔包邊但平d
有冇平靚正淘寶玻璃貼推介?
而家果塊屋企樓下$8x用左2個星期已經裂左少少

佢有條黑邊

Anna好似係包郵架

已買, 等送貨

anna買要等
我仲係自取
之後再睇下邊款好啲

我之前anna買type one個框兩日就收到
可能新出未返到貨

佢有條黑邊

Anna好似係包郵架

已買, 等送貨

anna買要等
我仲係自取
之後再睇下邊款好啲

我之前anna買type one個框兩日就收到
可能新出未返到貨

Anna Shopaholic to me
Apr 3 (3 days ago)

你好,因這幾天為台灣假期,所以最快出貨時間為今個星期尾,我們收到貨會盡快安排出件給你。

謝謝
認真一問 因小弟自己都成日訂taobo
如果我大手訂iphone7貼 一張50 有冇巴打有興趣
有冇平靚正淘寶玻璃貼推介?
而家果塊屋企樓下$8x用左2個星期已經裂左少少

我用緊閃魔3d
iphone7 7plus 會訂定20 30張係到 有巴打要就第日即寄咁
會訂閃魔 3d
會訂閃魔 3d

做工退步離譜, 入塵入到仆街
有犀牛盾 bumper 同 case,但好想試devilcase
會訂閃魔 3d

入到可以密封 senor

會訂閃魔 3d

屌 我6plus果張用左兩年 乜塵都冇

7plus 兩日有塵

會訂閃魔 3d

7plus 兩日有塵

要自己加 d 雙面膠係頂
會訂閃魔 3d

7plus 兩日有塵

要自己加 d 雙面膠係頂

on9, 買件不良產品返黎自己加工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞