iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有無薄殻推介 防花ok
有個原裝大機膠殻湖水藍唔用
有無人有興趣
Switcheasy iglass 7plus 用咗兩日唔啱用 有冇巴打有devilcase換或者150蚊放

有盒

巴打換左未,我有興趣收不過無devilcase
有無人有興趣

有啊,用左幾耐
有無人有興趣

有啊,用左幾耐

買左返黎都係擺多 十一定十二月買既
有無人有興趣

有啊,用左幾耐

ocean blue果隻 唔知係咪湖水藍
有無人有興趣

有啊,用左幾耐

藍色膠得淺藍用深藍,深我有興趣啊

係咪左4個種?
有無人有興趣

有啊,用左幾耐

係咪左4個種?

有冇巴打用緊 alto或者 bellroy皮套?
邊隻好用d?

有冇巴打用
用緊iglass 裂撚左
本身又大又重又入塵
裂埋更加想換
依家想換左佢 jb有咩透明case介紹
有無人有興趣

有啊,用左幾耐

係咪左4個種?

telegram 傾傾
https://t.me/lihkgcase
其實點解而家冇人黐普通貼,個個都黐玻璃貼
https://www.youtube.com/watch?v=mr58KDg3_Ug
追求完美細節與簡潔!日本配件商推硬鋁 iPhone 7 保護套!售價超過機價!
用緊大7 依排想裸跑 但又驚花

驚爆 就算跌都無咁傷

驚爆 就算跌都無咁傷

玻璃貼防爆架咩
我覺得都係防花為主

一齊裸跑 ,由1/27出機到依家無貼保護貼,無用保護套,全裸開心使用中
BTW: iPhone 7 Plus啞黑

一齊裸跑 ,由1/27出機到依家無貼保護貼,無用保護套,全裸開心使用中

爆左2塊mon貼之後裸跑到而家

爆左2塊mon貼之後裸跑到而家

唔粗魯用,裸跑機身絕對係無問題,唔會花
有冇跌過先?

屌又閃魔3d角 又多塵
有冇人大機devilcase 框有少少鬆
有冇跌過先?

屌又爆閃魔3d角 又多塵
閃魔除貼部機四條邊d塵多能到黐立立

個半月換一張啦...咪叫左閃魔一次訂多幾張

唔識痴 入左塵 放棄 唔會再自己貼
求推介 邊間鋪頭有又抵又耐用嘅3d全包貼?

去鋪頭比人癡
點解d貼成日有白邊痴唔貼
閃魔除貼部機四條邊d塵多能到黐立立

個半月換一張啦...咪叫左閃魔一次訂多幾張

唔識痴 入左塵 放棄 唔會再自己貼
求推介 邊間鋪頭有又抵又耐用嘅3d全包貼?

去鋪頭比人癡

其實唔難痴如果入塵用佢送果張除塵貼貼幾下再痴

利申幫人痴過好多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞