iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
犀牛盾緊係用邊框套喇
睇完上個post 巴打介紹,
買左bellray 1card
真係唔錯係厚左d
真係唔錯係厚左d

厚, 已經好錯
真係唔錯係厚左d

厚, 已經好錯

佢裝到 card 同有位zip多張sim 同sim card key,
換黎呢個厚度我接受到
放iphone 7 devil case bumper
用過一日 $150
Tg: https://t.me/Ericma

咩色?
岩岩行星際發現 犀牛盾出左殼 2舊水
即刻買左個

得純色??

係啊
犀牛盾緊係用邊框套喇

用左用唔到3D貼
真係唔錯係厚左d

點解佢7plus 唔出1 card

手感唔錯,雖然唔係全包。
Devilcase張身有屎moon貼終於到左,正面好清,側面少少暗,睇到公仔但睇唔到字,好高汁
犀牛盾緊係用邊框套喇

用左用唔到3D貼

第2代用到
其實閃魔同真正貴價靚貼既分別係咩
順便問埋,用全包3d mon 貼會唔會影響到用套架
犀牛盾緊係用邊框套喇

用左用唔到3D貼

第2代用到

咁正
不過框買左devilcase
買左官方殼 用全mon貼 真係岩岩好,
有小小食麈 但手感幾好 唔知個背易唔易吉爛,
買個殼主要原因 係外觀 同手感好,
淘寶有呢個仿殼40蚊個 9成似 . ((利申唔用假野

淘寶啲料好似唔同,之前99蚊個個鳩衝嗰間啲料上手好似薄啲

幾錢

幾錢

$298

睇評論啲圖 就都幾似,
個個都話料好,但始終都係流野

淘左兩塊閃魔白色全屏貼俾部iPhone 7 Plus 唔知點解會影響到個sensor ,講電話果陣拎離開塊面個mon間中會唔識著返,大約10次有3次左右,已經試左兩塊都有咁嘅情況,我直頭將塊貼中間透明部分放上去sensor 都係會熄mon嘅,唔用塊貼裸機試係無問題好正常的,到底係我部機有問題定閃魔嘅問題呢

我黑色都有呢個問題
懷疑緊自己係咪痴得唔岩位
但幫其他人痴既就好正常

咁即係應該唔關部機事啦?
因為我部機aos買,如果真係關部機事仲有一個禮拜時間換機

睇評論啲圖 就都幾似,

求Link
有無ching 用緊JB 背貼?
邊隻推薦

美型膜

美型膜真心好用
Logo 位又唔起氣泡

想問下各位巴打香港邊度有得買美型膜
見佢台灣官網話淨係台灣先有

睇評論啲圖 就都幾似,

求Link

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【苹果7plus原装手机壳官方硅胶套韩国iphone7plus女款防摔潮牌软胶】¥oCOwSuImnL¥http://c.b1za.com/h.2VcMfa?cv=oCOwSuImnL&sm=6c3e42
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞