iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
http://www.odoyo.com/product/blade-edge-collection-iphone-7-4/

正過 devilcase

$199

Snap on設計即係用磁貼合?
同之前tunewear嗰款一撞就散
Devilcase zero
你volume key 有冇問題

你指-volume 會有時hi到+volume個問題?

可能裝得唔好呀?

唔關事 我都有哩個問題

個人做法係將原本痴住volume鍵嘅膠紙撕走
直接裝 如果volume鍵唔實 有少量虛位
就用一般膠紙只痴住下半部分固定

固定咗下半part , 即work
Devilcase zero
你volume key 有冇問題

你指-volume 會有時hi到+volume個問題?

可能裝得唔好呀?

唔關事 我都有哩個問題

個人做法係將原本痴住volume鍵嘅膠紙撕走
直接裝 如果volume鍵唔實 有少量虛位
就用一般膠紙只痴住下半部分固定

固定咗下半part , 即work

有冇巴絲用緊type x?
心大心細諗緊要邊隻
Type one? Type Zero? 定Type X
有冇巴絲用緊type x?
心大心細諗緊要邊隻
Type one? Type Zero? 定Type X

除非你有特別色喜好,zero 最薄,最好揸手
7 plus 既話。

香港有冇

香港要揾

你係邊度買

淘寶有得賣
【苹果iphone7plus高端纯碳纤维手机壳航空材质6s真碳个性定制图案】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b6wq.com/h.UL2c6M?cv=HdxkZtjHqGg&sm=91c2b2,或复制这条信息¥HdxkZtjHqGg¥后打开👉手机淘宝👈

利申:用左兩日,質素唔差,夠薄又啜手

香港有冇

香港要揾

你係邊度買

淘寶有得賣
【苹果iphone7plus高端纯碳纤维手机壳航空材质6s真碳个性定制图案】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b6wq.com/h.UL2c6M?cv=HdxkZtjHqGg&sm=91c2b2,或复制这条信息¥HdxkZtjHqGg¥后打开👉手机淘宝👈

利申:用左兩日,質素唔差,夠薄又啜手

保護唔到鏡頭?
有無新蒲崗巴打

免費送閃魔7plus 玻璃貼

買多左1張
有無新蒲崗巴打

買多左1張

連神器
有無新蒲崗巴打

買多左1張

連神器

閃魔?不了
有無新蒲崗巴打

買多左1張

連神器

閃魔?不了

why

幾好用丫

係咪發生左d咩事

(無爬文 )
有無新蒲崗巴打

買多左1張

連神器

閃魔?不了

why

幾好用丫

係咪發生左d咩事

(無爬文 )

入塵入到仆街
有無新蒲崗巴打

買多左1張

連神器

閃魔?不了

why

幾好用丫

係咪發生左d咩事

(無爬文 )

入塵入到仆街

咁我暫時未有

痴左幾個月only
有無新蒲崗巴打

買多左1張

我都用緊閃魔 不過側邊有條白邊 痴唔晒
有冇啲全包貼 側邊係唔會痴塵架?

因為太痴塵 而家用左2D貼 但唔係太好睇

訂咗dbrand前後貼剛收貸

想問吓貼前貼之前,須唔須要撕走部機個mon貼?

訂咗dbrand前後貼剛收

想問吓貼前貼之前,須唔須要撕走部機個mon貼?

3D曲面玻璃貼好似係無辦法的,邊位好似點都貼唔到咁

3D曲面玻璃貼好似係無辦法的,邊位好似點都貼唔到咁

搣返出黎四條邊痴哂啲塵同死皮
有無新蒲崗巴打

買多左1張

連神器

閃魔?不了

why

幾好用丫

係咪發生左d咩事

(無爬文 )

入塵入到仆街

咁我暫時未有

痴左幾個月only

唔洗急,好快會見到有
3D 先入塵姐
有冇人用過imos
掂唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞