iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
會訂閃魔 3d

做工退步離譜, 入塵入到仆街

屌 我6plus果張用左兩年 乜塵都冇

7plus 兩日有塵

要自己加 d 雙面膠係頂

on9, 買件不良產品返黎自己加工

都買左,可以點
今日換左紅色ZERO 實物隻色好好J
唔記得換埋個home制
唔記得換埋個home制

買單total 幾錢?
唔記得換埋個home制

單total 幾錢?
比較完type one同zero 我鐘意type one多啲
金屬感重啲
放紅色zero $100 有無人要左佢
唔記得換埋個home制

買單total 幾錢?

$318 zero鋁框 細機
有套餐都幾抵買,不過我已經用緊所以單買框
唔記得換埋個home制

買單total 幾錢?

請問邊到可以買到
唔記得換埋個home制

買單total 幾錢?

請問邊到可以買到

我係Anna買 devilcase.hk
有冇用金機分享下
有冇用金機分享下

自己上去試下麻
比較完type one同zero 我鐘意type one多啲
金屬感重啲

大定細機?
金屬感重啲

大定細機?

是但買左at mon 貼+ 膠套 $130用住先,留名睇推介
唔記得換埋個home制

用左幾日,隻紅色唔同角度下反光都有唔同
好鬼正 之前TYPE ONE方啲無呢個感覺
type zero 用唔用到 3d 貼

用緊

用緊

咁又 ok 喎,開頭驚佢條膠邊會頂起 3d 貼
金屬感重啲

大定細機?

有興趣
Taobao有無7+ 2.5D貼推薦?
之前用開閃魔,但好似真係退步咗好多
明明啲位對到正哂,但四條邊都唔貼伏,

係,痴撚線,勁大條氣泡
btw,大post推Carkoci,我試左iPad貼都ok
另外自己用緊benks,幾好但貴一倍...

係,痴撚線,勁大條氣泡
btw,大post推Carkoci,我試左iPad貼都ok
另外自己用緊benks,幾好但貴一倍...

唔該巴打,我成日都有強迫症,之前一入塵就換mon貼
點撚知閃魔愈換愈衰

benks真係幾貴,下轉taobao試下Carkoci先
想問下iphone 7 有無類似air jacket for iPhone 6 嗰種夾底面既case?
想問下iphone 7 有無類似air jacket for iPhone 6 嗰種夾底面既case?

閃魔 3D + devilcase type one

會唔會頂起塊貼?
閃魔 3D + devilcase type one

會唔會頂起塊貼?

應該唔會啦,佢用自己出嘅3D貼都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞