iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想請問下邊度7 Plus有透明後貼
即係之前話會整甩iPhone字樣果啲

美型膜
有冇巴打知邊款case 可以放到八達通卡?

Alto? Bellroy?

有冇巴打有用過 i-slide 果款八達通case ?

包四邊 放到兩張卡 有一張防磁貼
都唔算太厚
有冇巴打用緊 alto或者 bellroy皮套?
邊隻好用d?
devilcase個大猩猩貼點?

都唔算太厚

巴打係香港買定上網淘?

買左呢個case

咩case 黎?
詳情希望!

http://ztylus.com/blogs/news/tagged/ztylus-iphone-7-case

我見佢介紹都好正, 有無人用過可以分享下?
Apple官方個隻皮革殼買唔買得過

手感最正
絕對買得過
Apple官方個隻皮革殼買唔買得過

手感最正
絕對買得過

皮買深夜藍
想要黑色就買膠

好似係

都唔算太厚

巴打係香港買定上網淘?

香港
星際 灣電都有

都唔算太厚

巴打係香港買定上網淘?

香港
星際 灣電都有

大概幾錢?
依家貼緊閃魔,同之前貼嘅銳舞有d唔同
閃魔前cam冇開窿同埋好易癡塵
銳舞d窿開齊同埋冇咁易癡塵
但閃魔透光比較好
btw,閃魔係硬邊銳舞係軟邊,唔知關唔關我個閃魔係2.5d事
但閃魔透光比較好
btw,閃魔係硬邊銳舞係軟邊,唔知關唔關我個閃魔係2.5d事

3d除咗閃魔仲有咩牌子好推薦
但閃魔透光比較好

我喺樓上先貼左條link, 你睇吓啱唔啱心水
但閃魔透光比較好

漏咗講我係用銳舞3d,依家用緊閃魔2.5d。
銳舞:http://c.b1yp.com/h.d1rOz5?cv=7vAyRqgqrb&sm=186370
但閃魔透光比較好

漏咗講我係用銳舞3d,依家用緊閃魔2.5d。
銳舞:http://c.b1yp.com/h.d1rOz5?cv=7vAyRqgqrb&sm=186370

我唔用軟邊
但閃魔透光比較好

點解會特別用嗰隻嘅?
想請問下邊度7 Plus有透明後貼
即係之前話會整甩iPhone字樣果啲

美型膜

香港有無鋪頭痴埋?

觀塘有
你google 美型膜 hk 會見到

有冇人用呢隻
Jet black貼玻璃背貼一定會甩字?

有冇人用呢隻

用緊呢款
有次成部機飛咗落地下,無花無爛
我塊全屏玻璃貼係最右邊會起泡 痴左3-4張都係咁 個店員話係我個mon斜左 但我朋友就無事

利申:7plus

我都係咁 4邊都起泡
係咪無一隻可以解決問題
利申 7
用左devilcase果隻膠套一排
感覺唔錯
係我jet black用黑色套膠落突出唔到jet black隻色
Jet black貼玻璃背貼一定會甩字?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞