iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
貼左張daremac全包,唔夠兩禮拜已經入塵入到hihi重要花埋

你有無貼新版
貼左張daremac全包,唔夠兩禮拜已經入塵入到hihi重要花埋

你有無貼新版

我係311巴打到貼,應該係新 今日重要花左一大條痕 下張都唔知痴咩好
求其閃記鳩換啦
八達通case 黎講
islide 都算唔差

你有無貼新版

我係311巴打到貼,應該係新 今日重要花左一大條痕 下張都唔知痴咩好

閃記啦

你有無貼新版

閃記啦

啱啱張閃記3D啜啜地手,又無痛換一張

貼閃記全包就次次都入塵,唔全包就有條白邊

美型貼 痴到咁

美型貼 痴到咁

有時錢真係要比人賺下

美型貼 痴到咁

有時錢真係要比人賺下

已經係搵先達去痴

美型貼 痴到咁

有時錢真係要比人賺下

已經係搵先達去痴

貼既野 真係唔貼好過貼 習慣裸機
當你唔用 就習慣 唔爆mon 未得 正常用到
唔明為殼為貼 生氣 咁都

美型貼 痴到咁

有時錢真係要比人賺下

已經係搵先達去痴

我係觀塘痴,相當唔錯呀
高登有愛
小弟想搵小小外快 想問下巴打意見
因為小弟有屋企人成日番大陸 同可以幫我收速遞
我想搞間網店賣閃魔等等 實用物品
真心想問 例如3D 一張 你地會用幾多HKD 去買?

唔包埋貼 香港人自己搵得閃魔呢d牌子就要貪平
比盡你搵到運費個筆錢而已
Benks終於有反康寧玻璃mon貼

有冇人用過呢款透明case,

知唔知手感如何,同埋會唔會及黃

有冇人用過呢款透明case,

知唔知手感如何,同埋會唔會發黃
Benks終於有反康寧玻璃mon貼

有冇link?
iphone7 犀牛盾背蓋保護殼 淺藍色
買左幾日 仲好新
$150 有無巴打要左佢

有興趣
真係唔好買閃魔
買咗番嚟1個禮拜左右
琴日訓醒 發現啲邊位唔知點解會碎咗一忽
但我係放遠啲部電話先訓
當然啦 唔排除係訓訓下碌過部電話所以壓爆咗佢
但睇番啲評論 都話近年嘅qc差咗好多
真係唔好買閃魔
買咗番嚟1個禮拜左右
但我係放遠啲部電話先訓

佢一落地一定碎邊
真係唔好買閃魔
買咗番嚟1個禮拜左右
但我係放遠啲部電話先訓

佢一落地一定碎邊

唉 就係冇落地 都碎邊
之前係深水埗求9其買嘅玻璃貼仲長命過閃魔啲貼
全屏都唔知有咩好用 好似全部都入塵咁
全屏都唔知有咩好用 好似全部都入塵咁

一路都冇用全屏
次次d套都唔用得全屏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞