iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

犀牛盾 iPhone 7 ,新一樣

我唔鍾意用,都係鍾意 full case

有冇連登仔要,$50 ,回番餐飯食下,放係到浪費

放工六點前apm

地點時間就下我啦,返工忙

入手黑色 聽日 ..

唔會 應該啱啱好

黑色會唔會痴塵痴到好明顯

放工六點前apm

慢左添 如果上面嘅巴打夾唔到時間就我要啦

放工六點前apm

慢左添 如果上面嘅巴打夾唔到時間就我要啦

夾緊
Abcedfghissa@gmail.com

Pm Whatsapp / telegram

聽日 5:45 -6:00 pm APM 唔出閘

趕住出去做野,得呢個time slot

睇下邊位巴打有緣啦

我袋定返工

早抖
淘左兩塊閃魔白色全屏貼俾部iPhone 7 Plus 唔知點解會影響到個sensor ,講電話果陣拎離開塊面個mon間中會唔識著返,大約10次有3次左右,已經試左兩塊都有咁嘅情況,我直頭將塊貼中間透明部分放上去sensor 都係會熄mon嘅,唔用塊貼裸機試係無問題好正常的,到底係我部機有問題定閃魔嘅問題呢
不如大家順便講下你部機用咩殼同貼
我係momax超薄套+imos 2.5D
唔用3D因爲我中意見到塊mon貼
同埋驚3D入塵 之前玩閃魔真係惡夢

Imos 2.5D 有冇彩虹邊?
不如大家順便講下你部機用咩殼同貼
我係momax超薄套+imos 2.5D
唔用3D因爲我中意見到塊mon貼
同埋驚3D入塵 之前玩閃魔真係惡夢

Imos 2.5D 有冇彩虹邊?

少量 不過唔明顯 我忍受到
有無人淘多左塊閃魔 ip7 plus 賣比我

我好似有 翻到屋企睇下有無再覆你

唔會 應該啱啱好

黑色會唔會痴塵痴到好明顯

應該會 但皮套覺得一般
皮套手感係好 啲制係好
但好似好易甩皮 又易花 ..
Abcedfghissa@gmail.com

Pm Whatsapp / telegram

聽日 5:45 -6:00 pm APM 唔出閘

趕住出去做野,得呢個time slot

睇下邊位巴打有緣啦

我袋定返工

早抖

仲有興趣嘅

Telegram me~

帶左返工

telegram: lihkgsa

我好似有 翻到屋企睇下有無再覆你

好呀

幾錢

100,至在放,配件齊,但無盒
Tg :kwokdee16216

爸打係咪唔好用?

冬天起身個陣,好冰冷,所以咪唔用
諗住聽日入手官方個矽膠殼
但用緊全mon既貼會唔會用唔到?
有冇巴打有用官方個殼

入手黑色 聽日 ..

用咗一個星期,頂頂兩隻角都出事...... 甩咗最面嗰個塗層
想問下塊玻璃mon貼裂左撕唔撕好 新果塊起埋要新年先有
想問下塊玻璃mon貼裂左撕唔撕好 新果塊起要新年先有

撕啦,裸裸下可能唔想貼返

撕啦,裸裸下可能唔想貼返

但係成日會同鎖匙一齊擺,會唔會刮花曬個mon
岩岩行星際發現 犀牛盾出左殼 2舊水
即刻買左個
即刻買左個

即刻買左個

得純色??
放iphone 7 devil case bumper
用過一日 $150
Tg: ericma
放iphone 7 devil case bumper
用過一日 $150
Tg: https://t.me/Ericma
諗住聽日入手官方個矽膠殼
但用緊全mon既貼會唔會用唔到?
有冇巴打有用官方個殼

入手黑色 聽日 ..

用咗一個星期,頂頂兩隻角都出事...... 甩咗最面嗰個塗層

你個底有冇花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞