iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
真係唔好買閃魔
買咗番嚟1個禮拜左右
琴日訓醒 發現啲邊位唔知點解會碎咗一忽
但我係放遠啲部電話先訓
當然啦 唔排除係訓訓下碌過部電話所以壓爆咗佢
但睇番啲評論 都話近年嘅qc差咗好多

佢一落地一定碎邊

我5S果塊 去camp跌落地都冇事 6plus都頂到幾下
7plus好快爆左
全屏都唔知有咩好用 好似全部都入塵咁

一路都冇用全屏
次次d套都唔用得全屏

我講錯左

應該話 全屏 唔知有邊隻好用

用慣左全屏

一路都冇用全屏
次次d套都唔用得全屏

我講錯左

用慣左全屏

閃魔入塵入到傻

貼咗都唔夠一星期,上高果3個窿已經入晒塵
有冇D 唔係全屏剩係得個mon 果d?

美型貼 痴到咁

有時錢真係要比人賺下

已經係搵先達去痴

我又係先達痴, 都係痴到好唔靚
下次都係去anna, 好似好d, 又唔會食我一張

美型貼 痴到咁

有時錢真係要比人賺下

已經係搵先達去痴

我又係先達痴, 都係痴到好唔靚
下次都係去anna, 好似好d, 又唔會食我一張

食一張呢下真係好接受唔到
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(SkinAT iPhone 7 Plus手机贴纸 苹果手机背膜5.5寸 背面彩贴膜),快来和我一起瓜分红包】¥3dVO9tQqNX¥http://c.b4wp.com/h.WWwqn8?cv=3dVO9tQqNX&sm=38796b
有冇人用呢隻機貼?好唔好睇?
有冇人試過benks xpro? 會唔會好過閃魔?
iphone 7 plus 用緊 閃魔3d 犀牛盾 美型膜
iphone7 犀牛盾背蓋保護殼 淺藍色
買左幾日 仲好新
$150 有無巴打要左佢

放左未?
apple個矽膠case大家覺得值唔值 有冇巴打用緊???

新機剩係痴mon貼用左個幾月 心思思想屌返隻
鍾意d剩色 簡簡單單既款
有張Casetify自訂Case coupon今晚到期,有無人岩?
Benks終於有反康寧玻璃mon貼

有冇link?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【Benks苹果7美国康宁钢化玻璃膜iPhone7 纳米防爆高清贴膜4.7寸】¥H5Mt9zLJIx¥http://c.b5yr.com/h.W453Pr?cv=H5Mt9zLJIx&sm=90536a
apple個矽膠case大家覺得值唔值 有冇巴打用緊???

新機剩係痴mon貼用左個幾月 心思思想屌返隻
鍾意d剩色 簡簡單單既款

好癡塵,同埋如果放入褲袋會好啜,難入難出。另外角位易裂爆開
放 iPhone 7+ 128gb jet black 全新有盒有保
Add telegram Id tatjaii
有無人用緊tech21?
想買evo elite
用devilcase bumber 貼唔貼到daremac全mon 貼??
犀牛盾淨mon貼有冇人用緊?
用左係唔係唔會跌爆mon

一路都冇用全屏
次次d套都唔用得全屏

我講錯左

用慣左全屏

閃魔入塵入到傻

6plus果張 年半 一粒塵都冇入 唔知點解7做到咁撚差
有無人用緊tech21?
想買evo elite

用過 真係好鬼protect 不過千祈唔好買透明色 半年已經好黃
有冇人夾份一齊買 買兩個免運費
https://www.totalleecase.com/products/thin-iphone-case?variant=36404430214

有性趣 留tg
有冇人夾份一齊買 買兩個免運費
https://www.totalleecase.com/products/thin-iphone-case?variant=36404430214

有性趣 留tg

Baeboy

一路都冇用全屏
次次d套都唔用得全屏

我講錯左

用慣左全屏

閃魔入塵入到傻

點解我張閃魔全屏上邊冇三個窿?
我張淨係得三個透明位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞