iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
比較完type one同zero 我鐘意type one多啲
金屬感重啲
放紅色zero $100 有無人要左佢

巴打係咩機?
iPhone 7 定 7 Plus??

iPhone 7 Plus 有興
有無人知道Bellroy Phone case 1 card 香港有無得買? 我見佢好似幾正
有冇人用緊最新d記 有支架果隻套?
有無人知道Bellroy Phone case 1 card 香港有無得買? 我見佢好似幾正

apm好似有bellroy,唔知有無記錯

apm好似有bellroy,唔知有無記錯

誠品都有,可以睇下
唔該晒咁多位, 我今日已經係K11 買左個 1card 嘅case, 手感唔錯
【我剁手都要买的宝贝(Benks iPhone7钢化膜苹果7Plus全屏全覆盖6s蓝光i7手机贴膜6六p七),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.5tu4F8?cv=bdJeZtHv2iQ&sm=8664ae,或复制这条信息¥bdJeZtHv2iQ¥后打开👉手机淘宝👈

買左呢隻 screen位四邊都有白線 好柒
落雨搭地鐵又拎住把遮成部機mon向下跌左落地"啪"一聲

但係乜事都冇 入嚟多謝張mon貼

希望功能上唔好有壞

巴打做邊張
落雨搭地鐵又拎住把遮成部機mon向下跌左落地"啪"一聲

但係乜事都冇 入嚟多謝張mon貼

希望功能上唔好有壞

巴打邊張
想買張 3d 全包 硬邊嘅防偷窺貼
費事 office 做野成日俾老細見到睇股票

有冇好介紹? thanks

有張ip7 的滿版美型膜

但想轉返窄版

有冇巴打可以交換
想買張 3d 全包 硬邊嘅防偷窺貼
費事 office 做野成日俾老細見到睇股票

有冇好介紹? thanks

用緊Devilcase隻滿版防窺貼,感覺良好

有無人知邊度買到?
Thx
黎緊打算買iPhone 7 Red
有咩case 剩係得個框而有防撞力強?

而家果部6用緊otterbox 但好貴
因為唔想遮住隻紅色

因為唔想遮住隻紅色

犀牛盾
3d全屏係咪唔好再買閃魔?

有邊隻介紹,唔要軟邊🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Bumper frame+防撞力強就 rhinoshield

Bumper frame唔太要求防撞有 devilcase, x-Doria, tunewear, odoyo

非bumper但超防撞就 uag, Thule, element case

Bumper frame+防撞力強就 rhinoshield

Bumper frame唔太要求防撞有 devilcase, x-Doria, tunewear, odoyo

非bumper但超防撞就 uag, Thule, element case

我自己用devilcase跌過幾次好彩都絲毫無損,防撞睇落都唔錯
WIPE-ON-ARMOR Liquid Screen Protector 納米屏幕保護液
有冇巴絲打用過
訂咗dbrand前後貼剛收

想問吓貼前貼之前,須唔須要撕走部機個mon貼?

你要痴前面就唔用得mon貼架啦
benks xPro 3d全屏 藍寶石涂層玻璃貼

有冇人用過?

見淘寶都要$98一張
訂咗dbrand前後貼剛收

想問吓貼前貼之前,須唔須要撕走部機個mon貼?

你要痴前面就唔用得mon貼架啦

真係兩難。因為我部機無論痴咩mon貼,兩邊都有條白邊,諗住加塊dbrand前貼,可以遮到兩條白邊。

若果唔用mon貼,應該好快爆mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞