iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
買咗switcheasy iglass 一日唔啱用 有冇巴打有devilcase黑色 7plus bumper同我換 新淨就得

用緊iglass好正
犀牛盾有啲大,但真係跌極都唔爛,有冇啲slim 少少又保護性好既推介

otterbox
不過應該都係差唔多 未試過
犀牛盾係咪就係bumper 嗰隻?想問好唔好用同埋個機背點跌都唔花
依家用緊otterbox 想換 懷疑隻顆整壞咗啲制

用緊bumper, 係心口飛出去,係飛出去唔係跌萿地都有穿冇爛, 唔係地下凹凹凸凸應該都唔會花, 不過真係有啲大 同原廠膠套差一個碼

牛仔布好似係大陸野
淘寶賣人仔35
除咗閃魔 淘寶仲有咩3D貼平靚正

閃魔真係好入塵
用官方嘅皮殼用唔用到閃魔貼

我用到

我用到

Thanks
有無巴打知點分daremac新舊版呀 新版真係唔入塵?

係,新版感光位好好多
屌,個犀牛盾一除一裝就爛咗
有冇咁垃圾

上網search到原到好多人都係咁
Playproof 軟硬膠接位一受力就分離
用咗兩個星期就玩完

我又冇呢個問題喎...巴打你有冇爛左既圖睇睇
岩岩換貼
一除貼個mon大左好多好想裸跑
但係用三個月跌左十次都仲係好完美
閃魔除貼部機四條邊d塵多能到黐立立
屌,個犀牛盾一除一裝就爛咗
有冇咁垃圾

用咗兩個星期就玩完

嬲到掉咗,喇叭位同mic果度爆開

個半月換一張啦...咪叫左閃魔一次訂多幾張
安娜閒日先至開門
用緊犀牛盾case 感覺好正

用咗兩個星期就玩完

你要跟佢教學咁入
硬黎會爆

你要跟佢教學咁入
硬黎會爆

咪就係
你唔跟佢教學做 壞咗真係唔好怪人地
見到大家都話apple皮套唔掂
有冇好ge皮套推介?
見到大家都話apple皮套唔掂
有冇好ge皮套推介?

moleskine個皮套好似幾好
係apple專門店有冇得貼玻璃mon貼?同全板既有咩分別好少貼唔係好清楚

AJ出左亮黑專用,有冇巴打包膠?

個半月換一張啦...咪叫左閃魔一次訂多幾張

我都兩個禮拜換一張
反而我係頂唔順個聽筒位
你地有冇痴保護鏡頭果個圈?
係咪真係有用 定其實冇分別?
痴左之後有d殻唔岩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞