iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
用左devilcase果隻膠套一排
感覺唔錯
係我jet black用黑色套膠落突出唔到jet black隻色

Link

有冇人用呢隻

用緊呢款
有次成部機飛咗落地下,無花無爛

手感如何
會否太厚

有冇人用呢隻

用緊呢款
有次成部機飛咗落地下,無花無爛

手感如何
會否太厚

都算厚
好實淨
用左devilcase果隻膠套一排
感覺唔錯
係我jet black用黑色套膠落突出唔到jet black隻色

Link

Devilcase.hk
依家貼緊閃魔,同之前貼嘅銳舞有d唔同
閃魔前cam冇開窿同埋好易癡塵
銳舞d窿開齊同埋冇咁易癡塵
但閃魔透光比較好
btw,閃魔係硬邊銳舞係軟邊,唔知關唔關我個閃魔係2.5d事

3d除咗閃魔仲有咩牌子好推薦

Push
[日經]淘寶仲有咩軟膠薄透case好用
淘過兩款都唔啱心水...
[日經]淘寶仲有咩軟膠薄透case好用
淘過兩款都唔啱心水...

買硬殼啦,軟殼真係好易變黃,手感又冇咁好
美型膜係咪都要大約100蚊張?

佢一包有兩張,除非間鋪抽起啦
想問除咗閃魔,有咩淘寶全膜推介

AJ出左亮黑專用,有冇巴打包膠?

出左未
有冇巴打要iphone 7 devil case bumper 黑色
用過一日 平放$100
Tg: https://t.me/Ericma

邊到有得貼
旺電有冇?
我想問下香港有冇地邊賣閃魔同幾錢張?
我想問下香港有冇地邊賣閃魔同幾錢張?

上tobo買

邊到有得貼
旺電有冇?

觀塘
高登有愛
小弟想搵小小外快 想問下巴打意見
因為小弟有屋企人成日番大陸 同可以幫我收速遞
我想搞間網店賣閃魔等等 實用物品
真心想問 例如3D 一張 你地會用幾多HKD 去買?
連登有愛
高登有愛

當我唔識牌子 玻璃貼50~150

用緊 好那正

有冇巴打用緊 痴唔痴到閃魔

用緊 好那正

好正個款 幾錢嫁?

用緊 好那正

好正個款 幾錢嫁?

邊度買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞