iPhone 7 / 7 Plus 保護套及玻璃貼集中討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有冇巴打買過power support AirJacket?
想知好唔好用
利申:用左半年apple膠套 好吸塵

Push

用過透明同磨沙,手感一流,唔冼手,d位開得岩岩好,透明入塵會幾顯眼,同埋拆都要用d力。如果唔係個殻頂住左條耳機線個頭我都會繼續用

有冇實物圖睇下

6S有用過 7諗住下次去旅行前都會入手
有冇巴打買過power support AirJacket?
想知好唔好用
利申:用左半年apple膠套 好吸塵

Push

用過透明同磨沙,手感一流,唔冼手,d位開得岩岩好,透明入塵會幾顯眼,同埋拆都要用d力。如果唔係個殻頂住左條耳機線個頭我都會繼續用

有冇實物圖睇下

6S有用過 7諗住下次去旅行前都會入手

淘寶頂住先啦 今晚再補圖

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(PowerSupport苹果iPhone7日本手机壳AirJacket透明超薄精准全包套),快来和我一起瓜分红包】¥LlGlnYhqYl¥http://c.b1wt.com/h.e52KK8?cv=LlGlnYhqYl&sm=996156
DEVILCASE 原來做緊限時優惠 有冇人開團
http://www.twdevilcase.com/index.php?menu=prod_list&mid=2

我有興趣join

反應冷淡
DEVILCASE 原來做緊限時優惠 有冇人開團
http://www.twdevilcase.com/index.php?menu=prod_list&mid=2

我有興趣join

反應冷淡

而家香港有代理要買都簡單好多
有冇巴打用左新果隻devil case type x

普通個隻已經有d闊,type X 上下真係好肥我覺得
我係台灣旗艦店摸兩下手已經轉揀普通版

左右兩邊係咪有個弧度? 會唔會好揸過普通版

唔覺,下面突左出黎仲頂住你手心添我覺得

訂左應該聽日到 用緊普通版
琴日(3月25號)喺apple store買咗隻iphone 7 plus 原裝套 用落都係唔鐘意白色 減$100有冇巴打接收

btw有冇巴打知而家係咪真係配件要退都無情講
琴日(3月25號)喺apple store買咗隻iphone 7 plus 原裝套 用落都係唔鐘意白色 減$100有冇巴打接收

無得退?

無得退?

啲人炒燶iphone又或者偷龍轉鳯拎去退 而家apple改咗policy 但唔知點解online store反而有得退 重要一刀切配件都唔畀退

巴打放左未
有冇tg?

巴打放左未
有冇tg?

未放 tg:gpo170328
閃魔係上面三個孔位附近加一張薄膠紙
So far用左兩日好似冇再入塵

美型膜係咪防花only? 邊到有得買 會幫人貼埋
Lm
紅色機用咩殻好
紅色機用咩殻好

透明啦 再唔係就金屬邊框
大家覺得依款套 影唔影響到貼閃魔
大家覺得依款套 影唔影響到貼閃魔

[url]复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【苹果7手机壳iphone7plus硅胶防摔7plus个性创意潮男电镀保护套七】¥onOhMmoF6B¥http://c.b1wt.com/h.Vlev04?cv=onOhMmoF6B&sm=4155ff[/url]
紅色機用咩殻好

呢個配紅色應該好正
紅色機用咩殻好

呢個配紅色應該好正

佢有條黑邊
定係再加黑色mon貼加home環
紅色機用咩殻好

呢個配紅色應該好正

佢有條黑邊

你呢個做法都唔錯,紅黑真係靚好多
唔要黑邊可以揀 type one/x
紅色機用咩殻好

呢個配紅色應該好正

佢有條黑邊

用緊type one 紅黑 不過我7plus黑色
紅色機用咩殻好

呢個配紅色應該好正

佢有條黑邊

個home制貼除左anna邊到會有?
佢個營業時間打工仔去唔到
紅色機用咩殻好

呢個配紅色應該好正

佢有條黑邊

Anna好似係包郵架
紅色機用咩殻好

呢個配紅色應該好正

佢有條黑邊

Anna好似係包郵架

thanks 巴打

有冇人知呢個係咩皮套?隻色好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞