FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
英超陣前鋒放sif 阿古路定SBC 伊巴好?

你估呢到有錢用過哂2隻痛幾多個?

半隻就買到
點解緊係有d人打機都可以冇品到咁, 輸緊比你兩球我都係正正常常打, 你係都要瘋狂pause dum波鐘
id: andrewklam
用開意假用sif immobile
轉玩英超用唔掂vardy
得100k又換唔到邊個
又開始跌價啦
唔知今次會跌到幾時呢
得100k又換唔到邊個

平平地用Lukaku/史獨
又開始跌價啦
唔知今次會跌到幾時呢

普金冇用

淨係有錢玩普金
得100k又換唔到邊個

點樣玩唔掂法? 我都有IF VARDY 本身唔勁都幾好用
得100k又換唔到邊個

用左10場入得5球
我之前用immobile平均1場1球
唔識用佢屈速
陣式同之前又一樣 係舞佢唔掂
得100k又換唔到邊個

用左10場入得5球
唔識用佢屈速

可能個陣唔岩踢法 試下換下陣同指令
我都係換完先係咁入波
得100k又換唔到邊個

用左10場入得5球
唔識用佢屈速

我都係換完先係咁入波

其實普金同IF, SIF果d黑咭用落有冇分別
仲記得上年Fifa16係冇分別

用左10場入得5球
唔識用佢屈速

我都係換完先係咁入波

其實普金同IF, SIF果d黑咭用落有冇分別
仲記得上年Fifa16係冇分別

可能陣容唔岩啦
見人地通常都踢雙箭頭
我自己就踢單箭頭
得100k又換唔到邊個

平平地用Lukaku/史獨

史獨
Bermondsey HKG 巴打好波
3:3
11月頭賣曬全隊換番黎既120萬琴日拎黎抽曬double chance 100k pack 全部垃圾 唔del game唔得屌你老味
想問Rw位置可以換邊個
想問Rw位置可以換邊個

同埋有咩位要執一執
想問Rw位置可以換邊個

MK
想問Rw位置可以換邊個

MK

唔該巴打 我想問用Mk好 定係 韋禮安好? 如果想玩 橫傳用咩陣好
仲有冇人要 coins, 超平賣
至少 1m coins 起賣,
唔想 trade 咁多次,
買越多平越多

要既 email 我
Levan.lee@yahoo.com

ST用邊隻好
Sif Lukaku好唔好用

ST用邊隻好
Sif Lukaku好唔好用

我用if哈利 同哥斯達 都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞