FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我都LAG下LAG下..有陣時SEARCH張卡都要LOAD成分鐘
個ser係鳩左定點?

鳩左

Ea是咁上下嫁啦

錢就識賺

仆街 我贏緊兩球當我斷線變輸 仲要扣我增幅器

鳩左

Ea是咁上下嫁啦

錢就識賺

其實增幅器幾多先叫正常
有冇PC既 telegram grp
求加telegram
Telegram: NKS1223

我都係pc

我都係pc

Ea是咁上下嫁啦

錢就識賺

其實增幅器幾多先叫正常

wl 1.xx
season 0.5x
資格賽0.6x
我之前一直打就咁囉 唔知係咪正常
有冇人仲未收到wl rewards?我仲未有既
有冇人仲未收到wl rewards?我仲未有既

未有
今個weekend可以出街啦咁多位
屌 岩岩先打完個資格賽拎到wl資格
佢依家話我未有資格,咁係咪即係要再打過?
有時間打果個weekend先唔使打
知唔知道點解cancelled左?

唔洗再打
咁啲rewards呢
咁啲rewards呢

ea twitter話下次wl開始前會派

唔洗再打

所以我暫時未顯示符合資格係正常架呵
唔想再打
咁啲rewards呢

會唔會就係下個星期四
有冇爸打知道NBA James個慶祝動作點㩒

好似係 L1 +兩下圓圈

唔係黎
有冇爸打知道NBA James個慶祝動作點㩒

好似係 L1 +兩下圓圈

唔係黎

R1 兩下圓
咁啲rewards呢

會唔會就係下個星期四

已派

會唔會就係下個星期四

已派

我仲未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞