FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
終於註冊到
用netvigator email唔知點解唔比註冊
原來以前買過lihk可以用交易id註冊

之前你地嘈ut定 online season d人勁d
我想講ut真係勁好多

online season上到d1我仲可以場場4 5 6炒人 封到人零射門
ut就緊湊好多 就算炒到人 對面d攻勢都好入肉 頂得好辛苦 一鬆散就會失波

同埋戰績都參考到
online season可以做到 五十幾-1-2
ut勁用心打先 3xx-25-8x (主打wkend league少和)

所以online season我當練手感用
尤其係ut連輸果陣

有果句講果句 討論下 唔好屌鳩我

ut係ea逼害咋 根本就唔係啲人勁 係啲球員能力值屈人 inform個啲下下又撞得又好射
online season就真係玩技術

唔課金咪唯有練到可以用技術踢贏人地d if 卡
利申:冇課過

岩啊 我都係打死不課金

ut係ea逼害咋 根本就唔係啲人勁 係啲球員能力值屈人 inform個啲下下又撞得又好射

唔課金咪唯有練到可以用技術踢贏人地d if 卡
利申:冇課過

啊 我都係打死不課金
基沙文上唔上藍卡好?
基沙文上唔上藍卡好?

藍卡好貴下wo 不過應該幾勁
終於註冊到

我想講ut真係勁好多

online season上到d1我仲可以場場4 5 6炒人 封到人零射門
ut就緊湊好多 就算炒到人 對面d攻勢都好入肉 頂得好辛苦 一鬆散就會失波

同埋戰績都參考到
ut勁用心打先 3xx-25-8x (主打wkend league少和)

尤其係ut連輸果陣

Inform果d 真係撞到痴線
本身瘦果d 可以一下撞開我隻廢蘭尼同kane
有時我諗緊係咪有d咩制會撞得勁d
果d數值真係浮雲黎
終於註冊到

我想講ut真係勁好多

同埋戰績都參考到

尤其係ut連輸果陣

ut 有d人用特別卡仲要壓星 無恥到
ut唔係玩球員能力咁仲咩ea出咁多特別卡比你班友玩
人地用古圖斯就勁到仆街
自己買隻黎用就變黃大仙
橙son 成個市都冇曬 一隻都冇
yaya定根度簡好
新玩 玩英超 有無邊幾個抵玩

利申得 3皮
終於註冊到

我想講ut真係勁好多

同埋戰績都參考到

尤其係ut連輸果陣

ut 有d人用特別卡仲要壓星 無恥到
ut唔係玩球員能力咁仲咩ea出咁多特別卡比你班友玩

壓星狗闔家產

零射門啦廢物
鍾情法甲隊

利申得 3皮

馬達,禾托特、雷米、文尼、卡巴耶、蘇馬,舒拉福特、高基連,梳爾,呢d全部又平又抵用,新玩一隊三皮應該搞得掂

利申得 3皮

馬達,禾托特、雷米、文尼、卡巴耶、蘇馬,舒拉福特、高基連,梳爾,呢d全部又平又抵用,新玩一隊三皮應該搞得掂

thx
橙卡韓仔數值好正,但個market一隻都冇

屌你老母白衫lukaku 可以進攻果陣一手推撚跌我隻紅藍衫 bailly 都唔撚吹
突撚住你身位都可以一手推跌
我好似比人一巴cum撚左落塊面度咁
跟住一球射入89分鐘追番平
Fut 真係玩技術唔撚夠
以後玩暴力足球算,臭閪黎
ps4 資格賽決賽保送
有意telegram oldsun369

如果連資格賽都贏唔到就不如死撚左佢啦
仲有就算要保送都唔輪到你啦,呢度大把高手未出聲,搵食去第二度啦
ps4 資格賽決賽保送
有意telegram oldsun369

如果連資格賽都贏唔到就不如死撚左佢啦
仲有就算要保送都唔輪到你啦,呢度大把高手未出聲,搵食去第二度啦

補充一句就算有水魚比你保送,連資格賽都過唔到的話我敢講實力連銅1都未必有,條水魚又何必要去做40場炮灰

利申得 3皮

thx

⼁乛⼀⼀咁樣應該三萬搞得掂
鍾情法甲隊

同感,性價比一流

防中唔用kante?

有諗過
但廢蘭尼 唔係全fifa 最撞得果個防中咩

同你講
用過Kante一定唔會返到轉頭
本身有張萬聖節爆炸頭都唔用

Kante 好正 搶斷一流
頭先撞左隊中場中

橙卡yaya
if pogba
otw kante

中場勁掃 好想要

屌你老母白衫lukaku 可以進攻果陣一手推撚跌我隻紅藍衫 bailly 都唔撚吹
突撚住你身位都可以一手推跌
我好似比人一巴cum撚左落塊面度咁
跟住一球射入89分鐘追番平
Fut 真係玩技術唔撚夠
以後玩暴力足球算,臭閪黎

仲未計UT有個D咩HUNTER卡 DEADEYE卡
令球員某D能力提升
所以UT根本係7成玩球員能力3成技術
EA整咁多野都係想你地貨金抽PACK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞