FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Dani Alves. 有冇人用過?

RB 位。進攻 H 防守L

好似唔多掂

睇你踢法
進攻會好撚勁
防守你預個中場幫佢執屎

壓星見得多,壓到4星真係少見

D7對手 點解d人咁有錢?要貨幾錢金先做到?

算好架啦。而家WL打親都有幾張toty 。特別係香港人。我就唔明課咁多為乜 下年18都無哂

利申:16課左覺得好白痴哂錢,17無再課過

壓星見得多,壓到4星真係少見

咁佢啲正選都唔算話好勁姐
我fifa好屎 wl真係志在參與
打fut見到條友5隻toty
屈撚晒

可能人地廢打左好耐有好多錢但仲係D7姐
棄game
cech成日派膠
有時又好勁

BTW 想問下 MONTHLY 個D 獎點先拎到
eriksen買87定88好 好似唔差好遠
打fut見到條友5隻toty
屈撚晒

我打果隊半隊都係toty 中場普巴 toty kroos, modric
係禁區外推左一腳直接ban 粒波直飛死角
咁樣入左我3粒 唔知點打

遠射黎講我覺得金果隻已經勁撚到癲

遠射黎講我覺得金果隻已經勁撚到癲

早2個星期買左隻87轉左佢打st,58場34球16助攻
都有少少興趣換隻88嘅,但87其實好夠用
新手想問問各位係買fitness card 定輪換球員?
如果係用fitness card 買邊隻好?
有冇人用if 銀河唯一? 感覺如何?
換左個陣+戰術 真係唔同晒
收200k ps4 ut coins 有意留telegram

fitness card 係俾壓星狗用
正常輪換2隊就夠玩

點解fitness card 就係壓星

fitness card 係俾壓星狗用
正常輪換2隊就夠玩

其實壓到82Rate 4星半 算唔算壓星?
定壓到 81Rate 4星半 先算壓星?

其實壓到82Rate 4星半 算唔算壓星?
定壓到 81Rate 4星半 先算壓星?

整2隊輪換應該平過用fitness card回啦

後備4-7張銅卡
大部份84以下個d唔算啦
高rate+黑卡壓左分別好大

有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞