FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
不過ut 好玩既地方就在於可以用唔同球員配搭
但壞處有壓星狗 所以自己取捨啦 玩season定ut
有冇巴打用緊 87 既 lukaku , 應該食咩chem好
同埋應唔應該set做潛入後方

我咩類型前鋒都係set潛入後方set其他感覺唔識走位咁
一次出靚野

任務回返本

入撚完波,對方開波都可以一條友爆到落尾再入波追返 是咪戇鳩嫁

EA劇本 開波BUG

屌 場場都係咁 勁耐組織入左粒 一開波兩分鐘都冇就比人直推入小禁區入 好on9
打6場 weekend league有3場係 disconnect,EA未fix到個glitch就再順延一周啦
未fix就唔好開wl啦 玩左五場 四場話我斷線
有無方法防止
係lo..岩岩打第1場巳經dnf左..明明屋企其他電腦都冇斷到線
痴撚線 場場斷線 玩撚?
唔係咁on 9 ar ma..新update 無fix 呢個問題...
未update前都未試過咁斷法
有無巴打玩德甲
有咩平價前鋒好用,無錢買利雲,奧巴
終於買左機同fifa17
打season條友開住咪打 上半場我輸緊2:0就笑鳩我u dumb bitch
下半場入返佢3球反勝 忍唔住開咪串鳩返佢:who is dumb bitch now?
有無巴打玩德甲

我覺得Gomez 幾好用 幾好頂
有無巴打玩德甲

小豆得唔得 if都唔太貴
有無手足報告下而家WL 仲多唔多斷線?
我目標衝Elite 1唔想on 99 咁被斷線
有冇巴打用緊 87 既 lukaku , 應該食咩chem好
同埋應唔應該set做潛入後方

用緊sniper
之前用hunter會唔夠靈活同DRI
有無巴打玩德甲

小豆得唔得 if都唔太貴

好撚得 靠佢拎D1 title
有無手足報告下而家WL 仲多唔多斷線?
我目標衝Elite 1唔想on 99 咁被斷線

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞