FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

我想問下巴打我好唔好繼續砌隊巴西隊?

利申:玩左無幾耐,真係乜都唔識

可以砌巴西或者混搭
chem滿10最好
默契一定要100

可以砌巴西或者混搭
chem滿10最好
默契一定要100

比你參考下
建議拉芬克 卡斯米路換左佢
唔好用
wl 隊隊都意甲防線 中場普巴
前面一係c朗 bale
一係盧卡古

wl 真係難打到仆街,
隊隊都全黑全藍
有無巴打識chok <掠奪者> 慶祝動作 ?
即是史雲斯Bafétimbi Gomis招牌慶祝

可以砌巴西或者混搭
chem滿10最好
默契一定要100

比你參考下
唔好用

唔該巴打,其實我而家諗住先買費明奴同jonas做雙箭頭,之後再執拉芬拿同卡斯美路咁樣得唔得?
前面一係c朗 bale
一係盧卡古

wl 真係難打到仆街,
隊隊都全黑全藍

所以而家都唔撚玩轉玩普通season了

可以砌巴西或者混搭
chem滿10最好
默契一定要100

比你參考下
唔好用

唔該巴打,其實我而家諗住先買費明奴同jonas做雙箭頭,之後再執拉芬拿同卡斯美路咁樣得唔得?

得, 我覺得柏圖唔錯, 你自己揀

比你參考下
唔好用

我想問多一樣,如果拉芬拿同卡斯美路換啲咩野好?巴西好似冇乜好用既CM

我想問多一樣,如果拉芬拿同卡斯美路換啲咩野好?巴西好似冇乜好用既CM

http://www.futhead.com/17/players/?group=cms&nation=54&bin_platform=ps

用過Allan 唔錯
巴打如果make sure要買jonas既就趁早
唔係佢遲d唔知邊日出totw sbc你又要等佢慢慢跌番個價
玩UT 玩到氣咳
我d人一拎到波就推鉛球
唔肯走位企定定
人地一拎到波
我d後衛就企係度眼神防守
射波夠膽一場中3次柱
再加2次own goal
D撚樣用朗肥遠射射撚到我網都穿鳩埋
呢d情況可以點做
新手想問下 放左球員係轉會市場係咪除左等夠鐘收返,無其他方法收返
新手想問下 放左球員係轉會市場係咪除左等夠鐘收返,無其他方法收返

http://www.futhead.com/17/players/?group=cms&nation=54&bin_platform=ps

用過Allan 唔錯

唔該巴打
有無巴打識chok <掠奪者> 慶祝動作 ?
即是史雲斯Bafétimbi Gomis招牌慶祝

L1 + 右analog 兩下向左
前面一係c朗 bale
一係盧卡古

wl 真係難打到仆街,
隊隊都全黑全藍

上星期冇咁多
都會抽下D 正常明星
今星期場場都係

我想問下呢兩個龍邊個好用啲?
玩UT 玩到氣咳
我d人一拎到波就推鉛球
唔肯走位企定定
人地一拎到波
射波夠膽一場中3次柱
呢d情況可以點做

D撚樣遠射下下中

我遠射就俾人撲中 玩到嬲

更新左之後d 逼害越黎越嚴重
可能我廢
ut玩到d4 已經kick住
Season反而到d2
D人唔識玩組織就屈遠射
今集fifa真係唔識玩
玩UT 玩到氣咳
我d人一拎到波就推鉛球
唔肯走位企定定
人地一拎到波
射波夠膽一場中3次柱
呢d情況可以點做

D撚樣遠射下下中

要配合球星加壓星
玩UT 玩到氣咳
我d人一拎到波就推鉛球
唔肯走位企定定
人地一拎到波
射波夠膽一場中3次柱
呢d情況可以點做

D撚樣遠射下下中

要配合球星加壓星

仲有要識得控制窒機,得閒要㩒下start制等個對手燥底,再配合慶祝動作加重播,學齊全套有望d1

D撚樣遠射下下中

要配合球星加壓星

仲有要識得控制窒機,得閒要㩒下start制等個對手燥底,再配合慶祝動作加重播,學齊全套有望d1

有時見人地睇慶祝我先會睇
Btw 你係ut入面跑得好撚快
玩UT 玩到氣咳
我d人一拎到波就推鉛球
唔肯走位企定定
人地一拎到波
射波夠膽一場中3次柱
呢d情況可以點做

D撚樣遠射下下中

更新左之後d 逼害越黎越嚴重
可能我廢
ut玩到d4 已經kick住
Season反而到d2
D人唔識玩組織就屈遠射
今集fifa真係唔識玩

成日都係全場圍攻對手,
對面個龍係咁神救,
轉頭對手一下大腳吊上去就跑贏晒單刀輸埋[/quote]

打兩場資格賽對呢啲 啲波真係好唔合理咁彈返落佢度 自己打得幾好都冇用 佢地就一下直線過曬4個後防
新手想問下reus同利雲仔好唔好用?二揀一諗緊換邊個。
依家左翼用緊ribery 前鋒用緊muller,手頭有130k,買reus好定儲多少少換利雲仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞