FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

有時間玩就係
如果平日唔多時間玩
靠coin boost打season可能要幾星期先夠錢買兩隊輪換打wl

我都係宜家先整到隊普金輪換 上到D4覺得開始難打

我都覺D4難打 琴日降埋 應該係我打機廢

岩岩5勝4和升d3
D4已經有壓星狗

新手 西甲隊 大家覺得應該點執好?

睇你咩打法先
我控傳4334
ter stegen
if roberto pique ramos gaya
mata silva xabi
delofeu aduriz pedro

你個陣 中堅點都要執 平平地既已經唔錯
我自己鍾意西甲西人
其他位唔用西甲都仲食到chem
攻中唔好用turan 比較好 應該仲有唔少選擇好過佢
可以試下cm roberto 我個人覺得一流 控傳射都好

打少左
前鋒點解會整件法甲
西甲西人 torres aduriz 個類我覺得會好啲

torres幾好用 我用佢32場入45球

睇你咩打法先
我控傳4334
ter stegen

我自己鍾意西甲西人

打少左
前鋒點解會整件法甲

aduriz 都勁 仲有埋高空攻勢 係條氣短啲 同唔算快
不過phy 補救

打少左
前鋒點解會整件法甲

不過phy 補救

仲有morata
CAM西班牙人有咩好選擇

silva mata 轉位小白
平既bojan

平既bojan

平嘅用過asensio都唔錯
轉位koke都得

不過phy 補救

仲有morata

Morata冇氣
冇錢買人

不過phy 補救

仲有morata

Morata冇氣

morata 好似冇咩特色咁
btw 唔要西甲dc 都唔錯
請問有冇巴打試過將啲LF/RF放上ST位打?7chem影響大唔大?
16射15中冇球入
對面3射3中入曬 仲要唔係技術入 禁區入面禁正方解圍變踢空氣 屌咩 點撚樣打
英超cm
西甲cm
有咩好推薦
英超cm
西甲cm
有咩好推薦

普巴
toty 魔迪
英超cm
西甲cm
有咩好推薦

普巴
toty 魔迪

如果筆直30k左右呢
利申無錢

仲有morata

Morata冇氣

morata 好似冇咩特色咁
btw 唔要西甲dc 都唔錯

用緊torres morata兩個輪換 希望上到D1 之後先買個dc衝title

睇你咩打法先
我控傳4334
ter stegen

我自己鍾意西甲西人

打少左
前鋒點解會整件法甲

唔該曬巴打

法甲果個前鋒係抽卡咁岩抽到

見到黑卡 好似勁d 所以keep 住用
英超cm
西甲cm
有咩好推薦

普巴
toty 魔迪

如果筆直30k左右呢
利申無錢

真心cm roberto
雖然得79 但好用到一個點
傳控射都冇問題
護波一流
最重要係650有成交
利申有隻上陣百場
入波助攻都40幾

平既bojan

轉位koke都得

Koke
點解d嘢貴左咁多
ps4 資格賽決賽保送
有意telegram oldsun369

平既bojan

轉位koke都得

Koke

卡蘇拿都幾好用

其實呢隊野仲可以點upgrade
我係玩開猜波同防反
唔玩遠射
有時覺得d 後衛好易比人過
甚少用後衛標波
但佢地數值已經唔算差
仲有咩性價比高既人可以買?

利申 0 課金玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞