FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇巴打可以話我個no loss glitch係會點
頭先打打下贏緊2:0無啦啦話我lan線未連接
之後入番當我輸咗
係咪姐係no loss glitch
之後入番當我輸咗

yep
之後入番當我輸咗

yep

thanks
呢次仲唔蟹能曬
估撚錯左肥西唔係出Record Breaker
係出 Hero
更新左之後係咁輸 搞咩
更新左之後係咁輸 搞咩

我都係 完全攻唔到
更新左之後係咁輸 搞咩

ps4有更新?

各位巴打 中後場可以點執?
上到D1成日回防都過慢
輸埋啲on9波
贏緊3-0 對家用斷線BUG 當我輸

斷果下真係灰多過嬲
好心d人用埋呢啲招數就唔好係自己個名到加HK 啦屌
影衰哂

上次絕殺人地3-2就用bug成個禮拜無再玩
灰足咁耐
放ps4 ut coins
$90 - 10萬 no tax
有意 Telegram
https://t.me/jerry1910
看摩佬打fifa真是 點解可以預判咁勁

防守到人地都起唔到腳

邊到有得睇

防守到人地都起唔到腳

唔華麗但踢得穩陣就贏波的教材,你見佢好少花巧野,都係簡單足球但防守上做得好小心

防守到人地都起唔到腳

唔華麗但踢得穩陣就贏波的教材,你見佢好少花巧野,都係簡單足球但防守上做得好小心

我想問摩佬既psn係咩

防守到人地都起唔到腳

我想問摩佬既psn係咩

Hung_007

我想問摩佬既psn係咩

Hung_007

其實佢踢法人如其名真係好摩佬,所以我練緊哥狗踢法去破

我想問摩佬既psn係咩

Hung_007

上次對摩佬10分鐘輸2:0 quit左

我想問摩佬既psn係咩

Hung_007

10月打wl比摩佬隻利雲射死左
叫守到但攻唔入

一路好走

買coins?

唔會永遠既,寫封email扮可憐
過幾個月可能會unblock
利申試過

師兄當時衰咩?介唔介意講下
有無人用朗肥張新卡

買coins?

唔會永遠既,寫封email扮可憐
過幾個月可能會unblock
利申試過

師兄當時衰咩?介唔介意講下

Fifa16果時係淘寶買coins,佢send左封e-mail比warning我,我冇睇到,之後照買,佢最後block左我online,淨係可以單機玩,最後等左兩三個月無啦啦解block,又可以玩番,D球員仲係度冇清走

叫守到但攻唔入

防守點練

對上幾集玩開club同單機
岩岩開波真係唔識攻
依家攻識多左兩招就變左唔識守
雖然冇資格教人但我覺得不外乎唔好亂標波等有人個磅係到先
之後就係講經驗同食腦玩捉路
每個對手打法唔同
你每場要盡快摸清佢咩踢法
咁就知用r1 call人迫同自己手動搶波既時機
人地獲獲爆去底線鳩扭你重走去r1隻閘迫手動隻中堅係禁區等截波比人入左都唔知咩事啦

叫守到但攻唔入

不過今集遲左起步好窮,否則疤狗toty 小白會係我其中一塊打哥狗戰術的主要拼圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞