FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
頂 組緊SBC 岩岩唔小心禁錯制1K買左件廢柴

10K先岩 打錯

有人300k 買我隻IF 大力臣都係咁
有冇快打十場教學
有冇快打十場教學

打totw即quit 15mins左右
頂 組緊SBC 岩岩唔小心禁錯制1K買左件廢柴

10K先岩 打錯

我之前都用sif Eriksen換左tif Eriksen番黎
有冇快打十場教學

打totw即quit 15mins左右

昨晚sbc中咗迪布尼

10K先岩 打錯

我之前都用sif Eriksen換左tif Eriksen番黎

未有price range 前我用NIF 賺左幾球番黎
d人真係色盲😂

有冇Ching試過?
係咪玩撚完,永遠都唔開得番個Market?
有冇ching知道幾時有winter upgrade

有冇Ching試過?

一路好走

即係Ban左?
Otw mane 升到 270k

有冇Ching試過?

一路好走

買coins?
岩岩加入FUT mode2,3個星期想問下巴打
係PS Store入面入code, 每星期就可以拎一包金包,記住唔係一次過拎晒
呢句野即係點 唔係好明 都已經2,3個星期好似唔多覺有野再比我咁
普通版
係咪即係冇
放fifa17 ps4 coins,whatsapp: 65652921

有冇Ching試過?

一路好走

買coins?

唔會永遠既,寫封email扮可憐
過幾個月可能會unblock
利申試過
Online division 1其實係同EA打唔係同對手打 次次都中曬鉛球 要同個手制鬥力,真心打到燥
Online division 1其實係同EA打唔係同對手打 次次都中曬鉛球 要同個手制鬥力,真心打到燥

鉛球mode真係好撚on9,平常正常咁打一場隻手冇乜野,一中鉛球mode隻手就自然地㩒大力d同佢鬥力,打撚完隻手勁攰
MASUC6
輸場波姐唔洗sd msg 屌我嘅
賣ps4 100萬coins ,有意請聯絡

https://t.me/jerry1910
贏緊3-0 對家用斷線BUG 當我輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞