FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
ktayess7_hkg
cloud 9
屌你打season 都要用bug disconnect

啲人係點用bug disconnect? 次次打到咁上下佢就pause之後就走左,唔會當佢輸?

廢事share,唔當,通晒天,
season 都偷唔起,屌
表明自己hkg 唔撚知醜

屌佢老母bug dc死全家冚家產
上半場炒鳩佢4:0佢即刻斷線
ea當鳩我輸當鳩我DnF你無撚野呀
DLLMCH

冇人知

If 43k。sif 38k 看唔透,if是咪勁d?

用緊82果張donnarumma 又係畀人屈遠射
仲諗住換隻handanovic 試下點知聽你講又係救唔到遠射
根本就係垃圾game
現實邊有可能咁撚樣入,仲要一場唔止一球

DLLMCH

仲扣增幅器

個個都用呢個bug 仲洗玩既
ea bugs 真係驚

用緊82果張donnarumma 又係畀人屈遠射
仲諗住換隻handanovic 試下點知聽你講又係救唔到遠射
根本就係垃圾game
現實邊有可能咁撚樣入,仲要一場唔止一球

咁84果張有咩分別

我都唔知
可能其他人同我一樣都係睇futhead d like 數買
但其實可能係因為82果張係week 1 totw 所以先多likes 過遲d 先出嘅84
不過82救單刀幾屈,唔知其他龍點

DLLMCH

仲扣增幅器

ea bugs 真係驚

更新左咁多次個bug都仲係到? 好耐無撞到人用

DLLMCH

仲扣增幅器

ea bugs 真係驚

之前都有但係極少數,但係今次patch 先好肯定係人為
尋日一日4次,都係領先緊兩球以上,4個都係香港人,兩個hkg
想話贏下title 儲多少coins 都唔得,增幅器又扣,唔知ea 會唔會幫我reset
我已經(不嬲)半秒慶祝/replay都唔睇,怕撚左班契弟

不過patch 後ai 防守弱左好玩左

ea bugs 真係驚

之前都有但係極少數,但係今次patch 先好肯定係人為
尋日一日4次,都係領先緊兩球以上,4個都係香港人,兩個hkg
想話贏下title 儲多少coins 都唔得,增幅器又扣,唔知ea 會唔會幫我reset
我已經(不嬲)半秒慶祝/replay都唔睇,怕撚左班契弟

不過patch 後ai 防守弱左好玩左

屌我爭d dum爛手制

係喎,咁奇怪既

冇人知

If 43k。sif 38k 看唔透,if是咪勁d?

if 係totw 1,果陣冇咩人抽pack
伊巴 SBC total 要用多少coins ?
屌你老母ea
連續兩鋪對手走場當我輸
話我失去伺服器連線
爸打們
英超隊後防Smalling 配Bailly定if Reid好
同埋配咩chem好
好撚DELAY
意買隻if gomes好正

性價比好高

佢定dybala/希古恩
放PS4 coins
有230萬
$100 10萬包稅
Telegram:kk1522000
屌唔知比人屈BUG定FIFA SER真係咁廢
一場3:0 一場1:0 斷線當我線
真心ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞