FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
PlayStation store 唔係話有得買Fifa point 咩?點解見唔到 人在公司手痕想抽包

Ps4要用主機先有得買
當想棄game既時候又手痕抽左包卡

點知中左伊巴之後順手做埋potm sbc

92伊巴加埋hunter卡好撚好用

用左幾錢整
Sif巴神好洗好用 完全超值 有無巴打用過gray 如何

巴打係指82 半身 定84 大頭果張呀?

84哥張 唔係sif咩
賣撚哂d人抽包,抽左幾十萬都冇Toty,玩普通season算
收100k ps4 coins
意留telegram
Sif巴神好洗好用 完全超值 有無巴打用過gray 如何

84哥張 唔係sif咩

sorry, 我唔係好識分
84 果張都唔算太貴喎,4xK 左右
總結今次toty:

課咗$2000加$800k錢(全抽100k or 125k pack)

0 toty, ozil x 1, 哥吐 x1, cech x 1, 同三張 81 80 rating嘅inform, 淨低其他都賣唔過$10000

可以棄game

想臨尾博博嘅巴打可以參考吓
總結今次toty:

課咗$2000加$800k錢(全抽100k or 125k pack)

0 toty, ozil x 1, 哥吐 x1, cech x 1, 同三張 81 80 rating嘅inform, 淨低其他都賣唔過$10000

可以棄game

點解你唔早d出post
總結今次toty:

可以棄game

課2000我攞本身儲返黎60萬去抽都覺得on9,全抽廢野
總結今次toty:

可以棄game

唔課la gum
總結今次toty:

可以棄game

點解你唔早d出post

今朝先抽完最後4包100k pack
手多抽左包
中左阿古獸
多謝ea
手多抽左包
中左阿古獸
多謝ea

( Show Blocked User - 丁長十六 )
手多抽左包
中左阿古獸
多謝ea

總結今次toty:

可以棄game

點解你唔早d出post

今朝先抽完最後4包100k pack

我都差唔多課左$2000, 都係中 1x olbak , 1x griezmann, 1x james

其餘攞曬去做TOTW tradable SBC 都回唔到本
當想棄game既時候又手痕抽左包卡

點知中左伊巴之後順手做埋potm sbc

92伊巴加埋hunter卡好撚好用

用左幾錢整

除左瑞典堆人嗰關要買
其餘兩個本身自己有d人都夠做
所以冇乜點用coins
就算要買我估4-5萬點都做到伊巴之外嗰3關
不過我見普金伊巴好似就升到70萬

84哥張 唔係sif咩

sorry, 我唔係好識分
84 果張都唔算太貴喎,4xK 左右

我玩意甲 都照放佢入去 一射就有
前鋒基沙文好定if拿卡錫好

基沙文

基沙文

Griezmann
英超陣前鋒放sif 阿古路定SBC 伊巴好?
抽極都抽唔到好野
好想棄
英超陣前鋒放sif 阿古路定SBC 伊巴好?

你估呢到有錢用過哂2隻痛幾多個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞