FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有無巴打玩德甲
有咩平價前鋒好用,無錢買利雲,奧巴

我覺得Gomez 幾好用 幾好頂

小豆得唔得 if都唔太貴

小豆都好用 單箭頭用佢打wl百幾場場均一球
有無手足報告下而家WL 仲多唔多斷線?
我目標衝Elite 1唔想on 99 咁被斷線

唔禁PS button 呢招是否有效?
見你地咁講我都係專心養病停多個星期WL先
係咪入左一次wl,就以後唔洗打資格賽?
支那球員炒起咗
支那球員炒起咗

啲人傳農曆新年sbc要有一個支那球員,踢荷甲條友比人炒到4-5000蚊
有無巴打玩德甲

個人覺得Hahn If Modeste都正
支那球員炒起咗

啲人傳農曆新年sbc要有一個支那球員,踢荷甲條友比人炒到4-5000蚊

真唔真
唔信佢咁出..隻GAME得果1個支那佬....用亞州球員就有機
而家放賺5000..到時真係出都係上到10000JE
唔信佢咁出..隻GAME得果1個支那佬....用亞州球員就有機
而家放賺5000..到時真係出都係上到10000JE

我之前都諗住佢會出個非洲國家盃既SBC
點知
不嬲玩開4334最近試下玩4321輸到仆街其實兩個陣玩法有咩分別?
不嬲玩開4334最近試下玩4321輸到仆街其實兩個陣玩法有咩分別?

最明顯咪前場個闊度囉,你睇陣形都睇得出

最明顯咪前場個闊度囉,你睇陣形都睇得出

我已經係中場到不停傳波但都好難搵到位突破
十場有七場都禁住人地打最少十五射十中 但一球都入唔到 但人地就一射一入球
玩season好過
十場有七場都禁住人地打最少十五射十中 但一球都入唔到 但人地就一射一入球
玩season好過

同你一樣 好撚灰
我用WEB APP入TRANSFER MARKET 話我UNLOCK ACCESS
點搞?
有無巴打玩德甲

個人覺得Hahn If Modeste都正

Werner
屌ea咁撚好死
屌ea咁撚好死

大發慈悲
我用WEB APP入TRANSFER MARKET 話我UNLOCK ACCESS
點搞?

有冇人答到
點搞?

有冇人答到

新手既打十場就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞