FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
降落d5已經夠柒 屌你仲要揸住幾隻toty打我
EA is currently experiencing an outage. EA games, services & support may be impacted. We’re working to resolve as fast as possible.

EA ho ball

新手 西甲隊 大家覺得應該點執好?
[img]https://na.cx/i/aLqXsp5.jpg[/ig]
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/30/225033_503a9d205ed7ffd4b9b9d7ff436f2c8a.jpg[/ig]
打兩場資格賽對呢啲 啲波真係好唔合理咁彈返落佢度 自己打得幾好都冇用 佢地就一下直線過曬4個後防

下面個隊81
壓埋龍門

佢一開波換返紐亞出黎

認同
不過d人話壓星無野

通常依D我都唔會入波 全場玩野
上下半場全部START
佢入波比佢睇REPLAY
等到中場自動開波先踢個波比對面
一有機會就9剷
踢到自己隊紅曬4個輸3:0
我都係停一場
壓星?比錢買醫療卡啦仆街

一打資格賽就會遇到啲隊
壓到仲低過我隊意假
不過呢條友有前科 輸唔起就會狂入自已龍浪費人時間
好彩我80幾分鐘先反cup佢

一打資格賽就會遇到啲隊
壓到仲低過我隊意假

呢條友我之前都撞過
三十分鐘炒佢幾粒之後又喺度pause又唔郁咁
成手特別卡又點 練下波先啦

一打資格賽就會遇到啲隊
壓到仲低過我隊意假

呢條友我之前都撞過

成場剩係識9推同標波
猜兩猜都入到去佢後場啦
靠特別卡都冇用
夠膽講句佢真係廢過我 利申D5

一打資格賽就會遇到啲隊
壓到仲低過我隊意假

呢條友我之前都撞過

成場剩係識9推同標波
猜兩猜都入到去佢後場啦
靠特別卡都冇用

我上面幅圖就係呢隊 原來仲有幾隻toty

Bam

show blocked user

公平咩

一打資格賽就會遇到啲隊
壓到仲低過我隊意假

呢條友我之前都撞過

成場剩係識9推同標波
猜兩猜都入到去佢後場啦
靠特別卡都冇用

我幅圖佢果隊已經成5Mcoins

一打資格賽就會遇到啲隊
壓到仲低過我隊意假

呢條友我之前都撞過

成場剩係識9推同標波
猜兩猜都入到去佢後場啦
靠特別卡都冇用

每次對喱d人都要不斷提醒自己要冷靜,唔好比d人嚇親而改變自己本身踢法
有無巴打想買coins
telegram:liclicreus
早兩三日開始玩ut,發覺ea真係終極逼害零課金玩家

其實未出fifa前就玩緊web app依家過豬萬應該不成問題
不過依家起步既真係有d難搵錢

其實未出fifa前就玩緊web app依家過百萬應該不成問題

其實未出fifa前就玩緊web app依家過豬萬應該不成問題

有啲實力既
零課金都每個星期幾萬蚊/抽包啦

有啲實力既

有時間玩就係
如果平日唔多時間玩
靠coin boost打season可能要幾星期先夠錢買兩隊輪換打wl

有啲實力既

有時間玩就係
如果平日唔多時間玩
靠coin boost打season可能要幾星期先夠錢買兩隊輪換打wl

我都係宜家先整到隊普金輪換 上到D4覺得開始難打

有啲實力既

有時間玩就係
如果平日唔多時間玩

我都係宜家先整到隊普金輪換 上到D4覺得開始難打

我都覺D4難打 琴日降埋 應該係我打機廢
長期d1冇降過落黎
但今次update完打weekend league係咁輸
用同一種方法打 但效果爭好遠 成日傳失d好易既波同埋一比人拍就甩 得23勝
究竟update左d乜

睇你咩打法先
我控傳4334
ter stegen
if roberto pique ramos gaya
mata silva xabi
delofeu aduriz pedro

你個陣 中堅點都要執 平平地既已經唔錯
我自己鍾意西甲西人
其他位唔用西甲都仲食到chem
攻中唔好用turan 比較好 應該仲有唔少選擇好過佢
可以試下cm roberto 我個人覺得一流 控傳射都好

睇你咩打法先
我控傳4334
ter stegen
if roberto pique ramos gaya
mata silva xabi
delofeu aduriz pedro

你個陣 中堅點都要執 平平地既已經唔錯
我自己鍾意西甲西人
其他位唔用西甲都仲食到chem
攻中唔好用turan 比較好 應該仲有唔少選擇好過佢
可以試下cm roberto 我個人覺得一流 控傳射都好

打少左
前鋒點解會整件法甲
西甲西人 torres aduriz 個類我覺得會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞