FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

有冇Ching知咦件波衫因咩事咁貴

有冇Ching知咦件波衫因咩事咁貴

都唔知買人買咁貴做乜
我就辛辛苦苦組織入去
人地sho得七十幾就兩下鳩射就入
都唔知買人買咁貴做乜
我就辛辛苦苦組織入去

又丙朗又美欺 喔,9月出fifa18啦

我問緊我自己
人地隻nif拉蘭拿禁區外鳩射2球2入哂
If 咸錫 升到340k

基本上乜都升
if kante到頂
if 尼安跌過去490k依家又上番570k
我手頭上幾隻貴既if呢個都升左至少7-8萬
If 咸錫 升到340k

基本上乜都升
if kante到頂
if 尼安跌過去490k依家又上番570k
我手頭上幾隻貴既if呢個星期都升左至少7-8萬
打D3攻足90分鐘咁制
最尾比人打快攻Bale橫傳丙朗射入輸1:0
放ps4 1.5m coins

https://telegram.me/ben968
ktayess7_hkg
cloud 9
屌你打season 都要用bug disconnect
打D3攻足90分鐘咁制
最尾比人打快攻Bale橫傳丙朗射入輸1:0

我都試過 不過我係d4同對面係華dee
都唔知買人買咁貴做乜
我就辛辛苦苦組織入去

又丙朗又美欺 喔,9月出fifa18啦

我問緊我自己
人地隻nif拉蘭拿禁區外鳩射2球2入哂

可能你都要試下鳩射先得
漢丹真是專失遠射波 屌佢老

保方又派膠

意甲仲有邊隻龍好用

sif Donnarumma
漢丹真是專失遠射波 屌佢老

保方又派膠

意甲仲有邊隻龍好用

sif Donnarumma

82同84果張有冇分別、唔係84果張勁d? 82貴過84

係喎,咁奇怪既
月巴會唔會有record breaker卡
屌又係hkg 友斷線
call spring
wingshunshun
cheap 到
cloud 9

啲人係點用bug disconnect? 次次打到咁上下佢就pause之後就走左,唔會當佢輸?
cloud 9

啲人係點用bug disconnect? 次次打到咁上下佢就pause之後就走左,唔會當佢輸?

廢事share,唔當,通晒天,
season 都偷唔起,屌
表明自己hkg 唔撚知醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞