FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
今個月忙幾乎無玩過
賣曬d人等跌價
一見到個market升到咁真係呆左係度
蝕到心都痛

是但買返d人砌個英超陣
仲有無咩人可以換

我都想買sif Coleman

market真係一張都無

有錢就得啦
聽日就升price range

我都想買sif Coleman

market真係一張都無

有錢就得啦
聽日就升price range

無錢無時間打wl真係唔應該玩ut
打ut season / wl 10個裡面有8個壓星
咁樣屈對面有乜意思
下年玩番普通season好過

但普通season d人冇咁勁
咁樣屈對面有乜意思

點會呀 ut mode根本6成靠球員能力 4成靠技術
根本d人用唔同色既卡9傳9射9跑都入
普通season d1同ut d1唔同level
打ut好撚燥
啲人鳩射都入
no loss glitch 已fix
年三十緊係安在家中打wl
咁樣屈對面有乜意思

普通season d1勁過ut d1?幾好笑
http://twitch.com/hung_007
https://m.facebook.com/moloism/

定時會直播FIFA
打下friendly
大家可以交流下
咁樣屈對面有乜意思

agger
咁樣屈對面有乜意思

又引出呢個問題
但係ut d勁人唔壓星 係咪一樣保持到咁既勝率 ?

咪就係 好明顯ut係玩球員能力啦
唔係既話 ea做咩出咁多色既卡引你地買黎玩
雖然唔否認係有勁人係到 有d人守得好好
同時進攻又流暢 但好多時玩落
勁既真係唔係個人 純粹係佢用個張卡爆stat
例如d靚卡球員有時會射到d波係普通season射唔到而ea比佢入 呢個好明顯 因為我呢排由普通season d1 轉黎ut打左幾日 而家係d1 而得出既比較
就係因為佢張卡係if/其他色 想玩真章就去普通season玩啦 同埋最好唔好用皇 皇係隻game嚴重op
練唔到野的
入撚完波,對方開波都可以一條友爆到落尾再入波追返 是咪戇鳩嫁

EA劇本 開波BUG

又引出呢個問題

例如d靚卡球員有時會射到d波係普通season射唔到而ea比佢入 呢個好明顯 因為我呢排由普通season d1 轉黎ut打左幾日 而家係d1 而得出既比較
就係因為佢張卡係if/其他色 想玩真章就去普通season玩啦 同埋最好唔好用皇 皇係隻game嚴重op
練唔到野的

UT玩家一定勁過Season好多 唔好傻

又引出呢個問題

練唔到野的

呢幾日就係由SEASON D1打到黎UT D1 完成唔覺

又引出呢個問題

練唔到野的

*全
禁區外遠射,禁埋R1是咪會易入d?

應該睇你當時情況 例如個球員係咪用preferred foot
角度夠唔夠
禁區外遠射,禁埋R1是咪會易入d?

應該睇你當時情況 例如個球員係咪用preferred foot
角度夠唔夠

遠射最緊要㩒方向制同力度岩
http://twitch.com/hung_007
https://m.facebook.com/moloism/

定時會直播FIFA
打下friendly
大家可以交流下

前幾日第一次睇 巴打好勁

練唔到野的

你認真?
我打season同打ut兩個record
Season勝率我有七八成 ut我得六成
咁樣講啦 ut主要真係玩球員能力
咁玩得ut既玩家當然想買d靚卡玩
所以係ut會成日面對d唔同色既卡
加上唔少人有靚卡底下仲壓星
令d冇靚卡既玩家 比佢地屈機
而當中有幾多係真技術定純粹靠
球員能力 係ut我會覺得係6至7成球員能力
4成技術 而season就55波 因為唔會比人壓星
同冇爆stat閃卡 至於season定ut d人勁d我一定覺得ut廢d 我用d英超平價兵 eg 熱刺利記愛記都做到80勝30負 起馬有7,8場負係dnf
但對住d壓星 if bolasie, if zaha都已經係完全食塵 比人炒 但我又唔係冇射門 係真係單刀/半單刀/簡單傳中空位射門都比龍撲出/射斜 呢d情況係season已經入左 奈何ea唔比我用d平價兵對住閃卡入波
ut既問題都係源自壓星 至少season唔會有呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞