FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
用開就值啦
但呢d唔快大大粒我就唔識用
想問toty到幾時
想問下買silva 定小白好?
本身已經有隻mata 打cam 位
新買既想有時可以推去左翼
邊隻會好啲? 我怕會唔夠氣
用緊433(4) 控球為主
如果2隻都唔好有冇差唔多價位既西甲/西人
125000包
痴線架今個星期sbc出李城車仔都唔係雙紅會
痴線架今個星期sbc出李城車仔都唔係雙紅會

貌似就係出過唔會再出

Budget 400K 全部特別卡都唔郁,其他有無邊d好upgrade?

Budget 400K 全部特別卡都唔郁,其他有無邊d好upgrade?

upgrade後備球員

upgrade後備球員

正選已經最好?
新手報到
其實FUT係咪根本唔使點用後備 (用fitness/heal card)
同埋抽pack抽到好灰(玩SBC抽),暫時最貴只係張Kante

upgrade後備球員

正選已經最好?

Rating 82

因為我後備係銀卡隊 一場金一場銀咁玩,見之前有個巴打話玩銀卡有助鍛練技術
留名
用開就值啦
但呢d唔快大大粒我就唔識用

本人打開當代足球天才莫椰絲既九九八十一斬戰術,所以好岩用

正選已經最好?

Rating 82

因為我後備係銀卡隊 一場金一場銀咁玩,見之前有個巴打話玩銀卡有助鍛練技術

依個理由真係未見過

btw 轉埋做黑提
宜家抽pack無寫到double chance
鳩估應該聽日有
請問有無人放coins
痴撚線EA Wl頭14場win10場,之後個兩場可以比對面入到16球

正選已經最好?

Rating 82

好波

前面三隻可以點換
其他又可以點換
成日感覺攻力麻麻
請問有無人放coins

telegram ssssccssss 之前俾人放飛機
放coins tg ssssccssss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞