FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
放800k ps4 包稅
pm我呀唔該 巴打
屌撞撚到疑似係香港人都唔撚玩,個撚個都賤到仆街,明星隊壓星,慶祝又走全場再跳埋舞搞勁撚耐,要睇足埋replay,未夠80分鐘就玩角球旗,屌你老母啦
請問有無人放coins

巴打ps4?
pm我 thx
請問有無人放coins

巴打ps4?
pm我 thx

巴打 我要
請問有無人放coins

巴打ps4?
pm我 thx

手機唔識pm
請問有無人放coins

巴打ps4?
pm我 thx

手機唔識pm

telgram: LemonYCM
放700k coins各位請add telegram
Tg ssssccssss
留名
If 戴巴拿。if尼恩。升哂價

點解意if係咁升?
放ps4 600k pm
放ps4 600k pm

LemonYCM
telegram
想問大家英超龍門覺得邊隻最穩陣?

So far我用過 Butland, Lloris, Courtois, 黑卡舒米高
個人覺得:Courtois = 黑卡舒米高 > Butland >>Lloris
係仲未試過聖基亞同施治,唔知其他巴打有用過呢d龍嘅又會點排呢?

So far我用過 Butland, Lloris, Courtois, 黑卡舒米高
個人覺得:Courtois = 黑卡舒米高 > Butland >>Lloris
係仲未試過聖基亞同施治,唔知其他巴打有用過呢d龍嘅又會點排呢?

De gea / butland/lloris
只用過呢三個。已排名

De gea / butland/lloris
只用過呢三個。已排名

多謝呢位巴打意見,原來真係唔係得我一個覺得Butland勁過Lloris
屌撞撚到疑似係香港人高登仔都唔撚玩,個撚個都賤到仆街,明星隊壓星,慶祝又走全場再跳埋舞搞勁撚耐,要睇足埋replay,未夠80分鐘就玩角球旗,屌你老母啦

好多壓星 對面連續2-3次傳失撞中我球員都可以彈番俾對面

我發覺西人多數都是帶有hkg

最仆街係睇重播,睇重播真係死全家啦,阻撚住哂,完場自己慢慢j撚到夠啦

高圖>畢蘭>其他

高圖>畢蘭>其他

隱陣高圖>>>ddg
不過神救就ddg稍為多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞